Rezervované - KOSTOLIŠTE-ALEJ- Dizajnový rodinny DOM /5izieb, záhradný

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Kostolište
152 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
369.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10229x zobrazená v zozname / 648x zobrazená detailne / 44x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj tento veľkorysý 5-izbový Rodinný dom v obľúbenej časti Kostolišťa

DOM A JEHO BENEFITY:



Premyslený a moderný. To sú vlastnosti, ktoré najlepšie vystihujú túto nehnuteľnosť. Hneď po prekročení prahu dverí je jasné, že ste v dome, kde sa kládol dôraz na detaily, dizajn, a kde sa na ničom nešetrilo. Nábytok v dome je kompletne na mieru, a preto pôsobí veľmi elegantne a jednoliato. V chodbe sú veľké stavané roll-door skrine s dostatkom úložného priestoru aj pre veľkú rodinu.

Rozdeľuje sa na nočnú časť so štyrmi nepriechodnými izbami a dvomi kúpeľňami. Farebné prevedenie oboch kúpeľní je veľmi nadčasové a v oboch nájdeme toaletu, ale aj vaňu či walk-in sprchový kút. Dom disponuje aj technickou miestnosťou s kotlom, práčkou a sušičkou.

Dominantnou časťou domu je vzdušná s slnečná obývačka s jedálňou, kuchynským kútom a špajzou. Celá miestnosť má vysoké stropy a nachádza sa tu krb s výduchom.Vášnivého kuchára určite poteší dizajnová kuchynská linka, prepojená s barovým pultom. Práve z kuchynskej časti sa dostávame aj na krásnu terasu.

Podlahová plocha domu je 132m2 +terasa o výmere 20m2. Je klimatizovaný s podlahovým kúrením. Veľký komfort ponúkajú aj elektrické žalúzie, ktorú su na každom okne. Predáva sa zariadený. Ihneď k nasťahovaniu

POZEMOK



Má výmeru 558m2. Nachádza sa v tichej časti Aleje a je kompletne rovinatý. Pred domom pozostáva z predzáhradky a parkovacím státim pre tri autá. Zadná časť je zatrávnená, s výhľadom do poľa. Veľkou výhodou je aj murovaný záhradný domček ako ideálne miesto pre vaše hobby.

LOKALITA:



Novovzniknutá časť Kostolišta s názvom Alej sa teší svojej popularite. Svojím obyvateľom ponúka pokojné bývanie v modernej zástavbe no stále v náručí prírody. Nachádza sa len pár minút od Malaciek a 30 minút od Bratislavy.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:



Táto ponuka je naozaj ako stvorená pre väčšiu rodinku. Výborná výmera domu v kombinácii s ideálne veľkým pozemkom, záhradný domček a nerušený výhľad dokopy tvoria výborný "balík"

Kvalitné materiály a farebné prevedenie interiéru a fasády pôdobia veľmi reprezentatívne. Jednoznačne dom, ktorým sa budete chváliť znamým, a ktorému budete hrdo hovoriť domov.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119312



Cena: 369 990€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha152 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky