Novostavba rodinného domu s veľkou záhradou, Borinka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Borinka
350 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
429.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2102x zobrazená v zozname / 146x zobrazená detailne / 48x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj novostavbu 6-izbového rodinného domu na okraji obce Borinka. Dvojpodlažný dom má zastavanú plochu 180 m2 a nachádza sa na rovinatom pozemku s rozlohou 980 m2. Dom sa predáva v stave holodom.
Dispozícia 1. podlažie: vstupná hala, priestranná obývacia izba s výstupom do zimnej záhrady, kuchyňa s jedálenskou časťou, pracovňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné wc s umývadlom, technická miestnosť.
Dispozícia 2. podlažie: rodičovská spálňa so samostatnou kúpeľnou (sprchový kút, umývadlo, wc) a šatníkom, tri samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné wc. Z rodičovskej spálne a z dvoch izieb je výstup na balkón.
V záhrade sa nachádza záhradný domček a krytý bazén s protiprúdom. Samostatná garáž pre dve autá + krytá spevnená plocha na parkovanie ďalších dvoch áut.

Ochotne Vám bezplatne poradíme s financovaním tejto nehnuteľnosti. Prosím, v prípade záujmu o ďalšie informácie, alebo o obhliadku nehnuteľnosti, kontaktujte call centrum alebo mailom Anna Miškerníková na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku350 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky