Rezervované! RD v pokojnej lokalite trvalé aj rekreačné bývanie Olešná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Olešná
Ulica.: Olešná
100 m²
1531 m²
2
3
čiastočne prerobený
studňa
nie
230/400V
predaj - Rodinný dom
124.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12995x zobrazená v zozname / 716x zobrazená detailne / 189x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality rent Vám ponúka na predaj čiastočne rekonštruovaný rodinný dom s rozľahlým, mierne svahovitým pozemkom s výmerou až 1531 m2 v pokojnej časti v obci Olešná. Rodinný dom je vsadený v krásnom prostredí s výhľadmi na obec a okolitú prírodu.

Dispozícia: Vstup do domu vedie cez veľkú terasu do predsiene z dvomi komorami a schodiskom do podkrovia. Predsieň prechádza do väčšej chodby so vstupom do jednotlivých miestností. Nachádza sa tu kuchynka, obývačka, dve priestranné izby a nadštandardne veľká kúpeľňa s vaňou a WC. Dominantou obývacej miestnosti je veľký krb s prieduchmi do miestností. Podkrovný priestor ponúka možnosť budovania podľa predstáv a potrieb budúcich majiteľov.

Technický stav: Stavba bola realizovaná v roku 1957, pričom postupne prechádzala rekonštrukciou obytnej časti kedy prebehla výmena okien, radiátorov, kúrenia, omietok, elektriny, náterom podláh. Dom má 3 nadzemné podlažia (pivnica, obytná časť a podkrovie). Vykurovanie je zabezpečené pevným palivom, elektrikou a krbom s prieduchmi, napojenie na spoločný rezervoár, odpad vedený do žumpy. Na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova s súpisným číslom.

Náš názor: dom v krásnej vyššie položenej lokalite neďaleko občianskej vybavenosti a zároveň ponúka dostatok súkromia pre trvalé i rekreačné bývanie v menej osídlenej časti obklopenej prírodou. Veľký pozemok dovoľuje široké využitie či už oddych, pestovanie, alebo chov domácich zvierat.

Cena 124 900€


Ak aj Vás očarila naša ponuka, neváhajte kontaktovať: PaedDr. Mária Habčáková RSc., tel: , mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1531 m²
Zastavaná plocha120 m²
Celková rozloha200 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Krbáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky