Usadlosť na polosamote v prírode a zároveň kúsok od centra Čadce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Zákopčie
Ulica.: Zákopčie
200 m²
2714 m²
2
4
áno
čiastočne prerobený
studňa
nie
predaj - Rodinný dom
180.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

849x zobrazená v zozname / 295x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

Bývanie v súlade s prírodou mimo ruchu je veľkým benefitom a práve takáto je naša jedinečná ponuka.
Na pozemku s rozlohou 2714 m2 uprostred nádhernej prírody a lesa, bol postavený rodinný dom v r. 1994, nakoľko pôvodná stavba vyhorela.
Dom prešiel za posledné obdobie kompletnou rekonštrukciou a dokončuje sa posledná izba na poschodí a vstupná veranda.

Konštrukcia domu je murovaná a s časti drevená a pozostáva z obytného prízemia, kde sa nachádza veranda (toho času prebieha rekonštrukcia), vstupná chodba, 2 kúpeľne s WC, schodište a vstup do príjemnej kuchyne s nádhernou historickou pieckou a kuchynskou linkou. Z kuchyne sa prechádza do izby a zároveň je kuchyňa prepojená do jedálne s príjemným krbom s prieduchmi do celého domu. Jedáleň je prepojená s obývacou izbou.

Schodište z chodby umožňuje vstup do podkrovia, ktoré je s časti rekonštruované. nachádzajú sa tu dve izby a priestor na dobudovanie ďalšej priestrannej izby.
V úplnom podkroví sa nachádza pochôdzny úložný priestor na odkladanie napr. sezónnych vecí.
Na nádhernom, postupne upravovanom pozemku sa nachádza malá drevenička s dvoma miestnosťami (vhodná na prestavbu, alebo zbúranie), taktiež je spevňovaný murivom, odvodnený svah a vzniká tu taktiež priestor pre parkovanie.

Vedľa domu je postavená novostavba, zatiaľ hospodárskej budovy, pričom je tu umiestnená veľká garáž pre parkovanie väčších áut, bagra a iných pracovných strojov. Zároveň je pri vstupe pripravená miestnosť pre kúpeľňu. Na poschodí sa nachádza chodba a 3 miestnosti+ priestor pre kúpeľňu a WC. Tento objekt je pripravený vo fáze hrubá stavba s možnosťou dokončenia napr. na bývanie, alebo spojenie dielne a bytu.

Technický stav: napojenie na elektrinu, vlastný 50 m hlboký vrt studne s dobrou výdatnosťou, taktiež napojenie na žumpu. na pozemku sú zdroje aj úžitkovej vody.
Dom je vykurovaný krbom a pieckou, taktiež na poschodí elektrickými radiátormi. Elektrina v dome je po rekonštrukcií, rovnako aj odpad a voda.
Pozemok je celo - oplotený. Pred bránou sa nachádza veľké parkovisko aj pre väčšie autá.

Cena 180 000€



Náš názor: nádherná príroda, blízka dostupnosť centra mesta Čadca cca 8 minút. Obecná príjazdová cesta celoročne udržiavaná. Veľký pozemok je ucelený a ponúka možnosť rôzneho využitia. Na pozemku i dome stále prebiehajú práce. Nachádza sa tu mnoho stavebného materiálu, radiátorov, zateplenia, ktoré je možné za zaujímavú cenu dokúpiť. Ak by mal budúci majiteľ záujem o kúpu podielov v okolitých lesoch a pôd, je tu možnosť dokúpenia podielov vo výmere cca 15 000 m2 za rozumnú cenu.

Ak Vás zaujala naša ponuka kontaktujte: PaedDr. Mária Habčáková RSc. 1. Reality Rent, tel: , mail: dejova@reality-rent

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2714 m²
Zastavaná plocha200 m²
Celková rozloha2714 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Krbáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénsvahovitý
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky