REZERVOVANÉ-Stavebný pozemkom s chatou, Vranie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
1886 m²
predaj - Pozemky - bývanie
39.900,- €
21,16 €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

16303x zobrazená v zozname / 1338x zobrazená detailne / 219x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj lukratívny stavebný pozemok o výmere 633m2, na ktorom je vystavaná krásna drevená chatka + ponúkame ku pozemku s chatkou ďalší pozemok o výmere 1233m2 ktorý je v cene. Pozemky s chatkou sa nachádzajú vo vyhľadávanej lokalite kúsok od mestskej časti Žiliny, Vranie.

Pozemok o výmere 633m2 sa skladá z troch parciel, ktoré sú v intraviláne a vysporiadané. Pozemok o výmere 1233m2 je v extraviláne a je taktiež vysporiadaný.

Celková výmera pozemkov je 1866m2.



Väčšia časť pozemku, na ktorej je chatka so súpisným číslom, vedená ako rodinný dom je rovinatá a menšia časť pozemku je svahovitá.

Drevená chatka je pripravená na rekonštrukciu, prípade na zbúranie a vystavanie novej chatky na pôvodnych základoch.

Dispozične pozostáva z dvoch samostatných izeb plus výstupu na krov. Je do nej dovedená elektrika a ostatné siete sú na hranici pozemku (voda a plyn).

Na pozemku sa taktiež nachádza sad so slivkami a inými ovocnými stromami.

Pozemok s chatkou je slnečný s krásnym výhľadom na hory.

Táto nehnuteľnosť je výnimočná svojou polohou, výhľadom, stavebným pozemkom a je vhodná na rekreáciu pre milovníkov ticha, prírody a kľudu.

Pre viac informácii ma kontaktujte.


Roman Vereš, tel. číslo
mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1886 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky