REZERVOVANÉ_Štýlový 2 izb. byt v Novostavbe - zariadenie, garážové mie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
42 m²
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
149.850,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4432x zobrazená v zozname / 278x zobrazená detailne / 38x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj kompletne zariadený 2 izbový byt v tehlovej novostavbe na Klokočine v projekte Zelené dvory s veľkým balkónom - typickým pre túto lokalitu. Spolu s bytom sa predáva garážové miesto v cene!

Byt sa nachádza na 4/5 poschodí s výťahom a bezbarierovým vstupom až do bytu. Skvelá "šikovná" dispozícia s kuchyňou, ktorá je prepojená s obývačkou a vstupom na balkón, spálňou s rolldorom, kúpeľňou so sprchovým kútom a samostatným WC. Použité príjemné materiály dávajú bytu tú správnu domácu atmosféru. Vstavaná skriňa na chodbe a v spálni, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi + umývačka riadu, gauč, obývačkový nábytok, manželská posteľ ... čo viac si priať? "Byt sa predáva komplet zariadený bez TV".

K bytu prislúcha samostatná murovaná pivnica a garážové parkovacie miesto. Z garáži sa dostanete výťahom až na poschodie k bytu. Byt je v osobnom vlastníctve.





Skvelá poloha bytovky mimo hlavnej cesty, obklopená zeleňou, za domom sa nachádza detské ihrisko a ešte lepšia orientácia bytu s výhľadom na mesto. Dostupnosť do mesta rôznymi smermi.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119772



Cena: 149 850€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha42 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky