REZERVOVANÝ ! Krásny štýlový 3iz.byt s loggiou (73m2) v Bánovciach n/B

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Bánovce nad Bebravou
Ulica.: Novomeského
69 m²
7
7
3
po rekonštrukcii
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
112.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

38404x zobrazená v zozname / 2133x zobrazená detailne / 294x zobrazená detailne tento mesiac

!!! ZNÍŽENÁ CENA !!!

⨳⨳⨳ ŠTÝLOVÝ ⇉ NADČASOVÝ ⇉ PRESVETLENÝ ⇉ OTVORENÝ BYT S PEKNÝM VÝHĽADOM NA ČASŤ MESTA ⨳⨳⨳

⇒ V Bánovciach n/B. na sídlisku Dubnička Vám ponúkame so súhlasom majiteľa na predaj čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový byt s krásnym výhľadom a výmerou cca 73 m2 vrátane loggie. Byt je v OV bez tiarch a bremien. Nachádza sa na 7-posch. 7-poschodového BD s výťahom v príjemnej časti mesta s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou. Byt je presvetlený vďaka francúzskemu oknu v kuchyni s prístupom na priestrannú loggiu.
⇒ DISPOZÍCIA: byt pozostáva z priestrannej a presvetlenej predsiene, chodbičky, kuchyne so vstupom na loggiu s dvojkrídlovými zdvižno-posuvnými balkónovými dverami, otvorenej a presvetlenej obývačky, detskej izby, spálne, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. K bytu prislúcha aj pivničná kobka, nachádzajúca sa v suteréne BD. Taktiež je možné využívať aj spoločnú uzamykateľnú kočikáreň v suteréne BD.
Súčasťou predaja sú 2 vstavané skrine v spálni a na chodbe, klimatizácia v obývačke, kuchynská linka so sporákom a chladničkou, skrinková zostava a sanita v kúpeľni a na toalete. V prípade rýchleho jednania je možnosť ponechania nábytkovej zostavy na chodbe. Všetko ostatné bude vecou dohody.
⇒ BYTOVÝ DOM bol skolaudovaný v roku 1982 a pred cca 12 rokmi prešiel revitalizáciou, ktorá zahŕňa: ► kompletné zateplenie budovy vrátane strechy ● výmenu okien v chodbových a pivničných priestoroch ● výmenu vstupných vchodových dverí vrátane prístrešku. Okrem menovaného bola aktuálne zrealizovaná výmena výťahov. BD disponuje vlastnou kotolňou, čo taktiež prispieva k zníženiu nákladov. Vchod je čistý a udržiavaný, vstup do vchodu zabezpečuje el. vrátnik. Parkovanie je bezproblémové s veľkou kapacitou parkovacích miest.
⇒ VÝHODOU danej nehnuteľnosti je kompletná občianska vybavenosť a zároveň blízkosť vyhľadávaného termálneho kúpaliska, odkiaľ je krásna prechádzka k priehrade.

!!! Kúpu tohto bytu vrelo odporúčam. Určite treba vidieť !!!

***Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte a pre bližšie informácie ma kontaktujte na tel. , prípadne mail: *** ^_~

Cena : 112.000,-€ (vrátane provízie RK)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha73 m²
Úžitková plocha69 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky