REZERVOVANÝ moderný bungalov s bazénom, garážou a záhr. dom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Čukáraboň
180 m²
714 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
448.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11792x zobrazená v zozname / 721x zobrazená detailne / 310x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom je rezervovaný. Ak hľadáte dom alebo inú nehnuteľnosť, kontaktujte nás. Pripravujeme ďalšie nehnuteľnosti na predaj.

Tiež vám radi pomôžeme s predajom vašej nehnuteľnosti. Kontaktujte nás ešte dnes.

Ez a családi ház le van foglalva. Ha házat vagy más ingatlant keres, lépjen velünk kapcsolatba. További ingatlanokat készítünk elő eladásra.

Szívesen segítünk az Ön ingatlanának eladásában is. Lépjen velünk kapcsolatba még ma.

Odporúčame vám pozrieť videoprehliadku https://youtu.be/sF7JS-hjeBs?si=zUg2QIoleDCQ_OMq a virtuálnu prehliadku https://my.matterport.com/show/?m=2uoGM13Zkx6 novostavby moderne zariadeného 4-izbového rodinného domu so vstavanou garážou, záhradným domčekom (sklad/dielňa), a pozemkom so zapusteným bazénom.

Osobnú obhliadku domu, ktorú vám tiež odporúčame, s vami ochotne vykoná agentka, Betka Dobrá

Lokalita:



Nehnuteľnosť sa nachádza v Dunajskej Strede, časť Malé Blahovo, v novej obytnej štvrti GARDEN TOWN na tichej ulici Čukáraboň. Lokalita je tvorená modernými novostavbami, ktoré vytvárajú novú a atraktívnu časť mesta.

Pozemok a dispozícia:



Pozemok je rovinatý s celkovou výmerou 714 m². Zastavaná plocha je 252 m². Rodinný dom má zastavanú plochu 227 m² a úžitkovú plochu 180 m² vrátane garáže a záhradného domčeku. Dom disponuje vstavanou garážou pre jedno auto a vonkajším parkovaním pre dve autá. Dom je rozdelený na dennú a oddychovú časť. Denná časť pozostáva z kuchyne, obývacej izby so vstupom na terasu, pracovne (aktuálne využívanej ako spálňa), samostatnej toalety a technickej miestnosti. Oddychová časť zahŕňa dve izby so vstupom na terasu a kúpeľňu s vaňou, sprchovým kútom a toaletou.

Vybavenie:



Dom je vybavený kvalitným nábytkom na mieru, vrátane kuchyne so spotrebičmi a veľkým kuchynským ostrovom. Nehnuteľnosť je napojená na verejné inžinierske siete, vodovod, kanalizáciu a elektrické vedenie. Je pripravená na montáž solárnych kolektorov. Vykurovanie je zabezpečené nízkoenergetickým podlahovým systémom s elektrickým kotlom a rekuperačnou jednotkou. V dome je klimatizácia a optický internet. Okná sú hliníkové s izolačným trojsklom a elektricky ovládanými žalúziami. Na podlahách je dlažba a laminát.

Exteriér:



Vonkajšia terasa s drevenou konštrukciou je prístupná z dvoch izieb a obývacej miestnosti. Vedľa domu je záhradný domček s úžitkovou plochou 40 m², ktorý môže slúžiť ako dielňa alebo sklad. Na pozemku je zapustený bazén s rozmermi 6,75 m x 3,5 m a hĺbkou 1,52 m, konštrukcia je zo železobetónových stien so špeciálnou fóliou.

Okolie:



V blízkosti sa nachádzajú predajne BILLA, COOP Jednota, lekáreň, základná škola, materská škôlka a kaviareň. Dunajská Streda je vyhľadávaná pre pokojné bývanie s plnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do miest Bratislava (45 km cca 35 minút), Győr (43 km cca 45 minút) a Viedeň (113 km cca 80 minút). Komfort cestovania zvyšuje rýchlostná cesta D4R7. Na Letisko Bratislava M. R. Štefánika sa dostanete autom do cca 35 minút, na Letisko Viedeň-Schwechat do cca 55 minút a na letisko Ferenca Liszta Budapešť do cca 2 hodín.

Financovanie:



Kúpu nehnuteľnosti je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a pripravíme pre vás výhodné úverové ponuky. Náklady na prevod nehnuteľnosti vrátane katastrálnych a notárskych poplatkov hradí realitná kancelária.

AGENT.SK, s. r. o., je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska. Spoločnosť je zároveň registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska pod registračným číslom 127418. Od roku 2006 poskytujeme profesionálne služby v oblasti realitného a finančného sprostredkovania so špecializáciou na rezidenčné nehnuteľnosti, hypotéky a poistenie.

Ak plánujete predať, prenajať, kúpiť, financovať kúpu nehnuteľnosti alebo poistiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás ešte dnes. Radi vám poskytneme profesionálne realitné a finančné služby pod jednou strechou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku714 m²
Zastavaná plocha252 m²
Úžitková plocha180 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky