RODINNY DOM NA PREDAJ, KOŠICKÁ POLIANKA, KE-OKOLIE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Košická Polianka
238 m²
1418 m²
2
5
áno - 2 autá
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
344.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11532x zobrazená v zozname / 791x zobrazená detailne / 103x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY Vám v zastúpení Ing. Milanom Drotárom Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v obci Košická Polianka. Dom je po staršej vkusnej rekonštrukcii a pripravený na bývanie.

Dispozícia: Rodinný dom je dvojpodlažný, podkrovný so suterénom. 4-5 izbový dom. Zastavaná plocha domu je 238m2. Suterén tvorí malá pivnička. Na prízemí domu, do ktorého sa vstupuje cez priestrannú predsieň sa dostaneme do domu, kde v jednej časti domu sa nachádza priestranná obývacia izba spolu s krbom na drevo. Z chodby v dome sa dostaneme ďalej do kúpeľne spolu s WC, a dostaneme sa do centrálnej časti domu, kde je sa nachádza kuchyňa s jedálenským stolom s výstupom na terasu. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi, elektrickou rúrou, a elektrickou varnou doskou. Na prízemí sa nachádza aj ďalšia priestranná izba spolu s ďalšou kúpeľnou s WC, v ktorej sa nachádza ďalší krb. V podkroví rodinného domu sa nachádzajú dve samostatné izby, kúpeľňa spolu s WC a veľmi priestranná hala, kde môžete mať svoju pracovňu alebo priestor na oddych. V zadnej časti domu sa nachádza ďalší priestor, resp. časť domu so samostatnou kuchynkou, priestor na skladovanie a hobby priestor. Tento priestor je možné rekonštruovať a pripraviť na ďalšie samostatné bývanie. Na pozemku sa ďalej nachádza altánok, pri vstupe do dvora sa nachádza priestranná dvojgaráž a miestom na parkovanie aj pred garážou. Pozemok je oplotený a samotný dom sa nachádza v tichej uličke obce.

Prízemie - spálňa 4,7m*4,8m = 23m2


Prízemie - obývacia izba 6m*6,1m = 37m2
Poschodie - "obývacia izba 3,9m*5m= 19,5m2

Poschodie -izba 6,4m*6,3m = 40m2


Poschodie - izba 5,2*5,2 = 27m2

Inžinierske siete:


Ohrev vody a vykurovanie v dome je zabezpečené plynovým kotlom, v dome je podlahové vykurovanie na prízemí v chodbách, v kuchyni a v kúpeľni. Je možné dokurovať aj krbom, v jednom z krbov sa nachádzajú aj prieduchy pripravené na vykurovanie
voda: dom je napojený na studňu je však urobená predpríprava na obecnú vodu, a pripojenie prebehne v najbližších dňoch.

Elektrina: 230 /400V.


Odpad je riešený žumpou.
V dome je pripojenie na internet od spoločnosti Antik

Stavba:


Dom je murovaný. V dome sú dvojsklá, podlahy v dome na chodbách, kuchyňa, kúpeľne sú dlažby, v izbách sú palubovky, dosky, strecha je pokrytá škridlou. Chodníky, terasa, oplotenie pozemku, stromy na pozemku, všetko je k dispozícii a urobené.

Lokalita: Obec Košická Polianka. V obci je veľmi dobrá občianska vybavenosť. Nachádza sa tam škôlka, základná škola, obecný úrad, pizzeria, Aga potraviny, a iné. Obec sa nachádza cca. 10-15km od Košíc a je možné sa do Košíc dostať viacerými smermi.

Názor makléra:


Dom v Košickej Polianke je skutočne fascinujúci svojou rozlohou a možnosťami, ktoré ponúka. Umožňuje bývanie pre viacero generácií, čo je ideálne pre rodiny, ktoré chcú byť blízko seba, ale zároveň si zachovať určitú mieru súkromia. Jednou z najzaujímavejších častí je samostatný vstup do časti domu, ktorý môžete prerobiť na ďalšie samostatné bývanie. Táto časť môže byť využitá nielen na bývanie, ale aj na prenájom, čím sa otvárajú ďalšie možnosti využitia tohto priestoru.

Priestranná záhrada je ďalším veľkým lákadlom. So svojím bohatstvom ovocných stromov, okrasných stromov a kríkov poskytuje ideálne miesto na relax a oddych. Pre milovníkov záhradníčenia je to raj na zemi, kde môžu pestovať rôzne plodiny a kvetiny. Pre deti je to zas skvelé miesto na hry a dobrodružstvá v prírode. Tento dom je perfektnou voľbou pre ľudí, ktorí túžia po živote v rodinnom dome s možnosťou využitia všetkých jeho benefitov.

Kedy ste naposledy navštívili nejaké zaujímavé miesto, ktoré vás očarilo svojou atmosférou? Ako by ste využili priestrannú záhradu, keby ste mali možnosť bývať v takomto dome?


JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1418 m²
Zastavaná plocha238 m²
Celková rozloha1418 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky