RODINNÝ DOM NA PREDAJ VEĽKÁ HRADNÁ - 288 m2 NA POZEMKU 1020 m2 / GARÁ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Veľká Hradná
288 m²
1020 m²
2
6
áno - 2 autá
áno
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
229.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10580x zobrazená v zozname / 475x zobrazená detailne / 287x zobrazená detailne tento mesiac

189998 Ponúkame Vám- EXKLUZÍVNE IBA U NÁS - na predaj samostatne stojaci rodinný dom s úžitkovou plochou 288 m2 na pozemku 1020 m2 s dvoma nadzemnými podlažiami v obci Veľká Hradná - v novej obytnej zóne- kolaudovaný v roku 2014. V bezprostrednom okolí domu sa nachádza zástavba novostavieb rodinných domov. V rodinnom dome sa nachádza jedna bytová jednotka so šiestimi obytnými miestnosťami / obývacia izba a jedna spálňa na prízemí, štyri spálne v podkroví /. Príslušenstvom bytovej jednotky na prízemí je kuchyňa so špajzou, kúpeľňa, vstupné zádverie a garáž pre dve osobné motorové vozidlá. V podkroví sa okrem štyroch izieb nachádza chodba so schodiskom, kúpeľňa, technická miestnosť. Jedna zo štyroch izieb ponúka možnosť dobudovania kúpeľne s vlastným vstupom. Prízemie rodinného domu je prístupné z krytého závetria. Z obývacej izby je prístupná vonkajšia terasa. V podkroví sú z izieb a kúpeľne prístupné balkóny.

V zadnom nádvorí sa nachádza sklad o výmere 16 m2.V rodinnom dome sú vyhotovené rozvody teplovodného vykurovania / ocelové panelové radiátory /. Ako zdroj ohrevu je použitý plynový kotol osadený v technickej miestnosti v podkroví. V predmetnej miestnosti je osadený i plynový zásobníkový ohrievač TÚV. Rodinný dom je napojený na verejný vodovod, rozvody zemného plynu a elektrickej energie. Dom je odkanalizovaný do domovej čističky odpadových vôd.

Rodinný dom je zastrešený strechou sedlového tvaru. Krytina je z betónových škridiel. Strecha je opatrená bleskozvodom. Úpravy stien a stropov sú z hladkých omietok, konštrukcie v podkroví sú opatrené sadrovou omietkou. Vstupné dvere do domu sú z plastových profilov. Garážové dvere v dome sú s elektropohonom a diaľkovým ovládaním. Garáž je prístupná vstupom z predného nádvoria.

Pokojná lokalita s vynikajúcou dostupnosťou a zárukou kvalitného bývania, nízke náklady na bývanie, priestranný, navrhnutý pre rodinné pohodlie.

Obhliadku Vám rada zabezpečí Kováčiková Viera . Cena 229 000€.

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1020 m²
Zastavaná plocha550 m²
Úžitková plocha288 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Balkónáno
Lódžiaáno
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky