Rodinný dom na predaj Žabokreky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Žabokreky
127 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom - Novostavba
309.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2970x zobrazená v zozname / 150x zobrazená detailne / 150x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúka na predaj menší dvojpodlažný rodinný dom na pozemku o výmere 457m2. Rodinný dom sa nachádza v obci Žabokreky s vlastnou prístupovou cestou. Na prízemí sa nachádza veľká obývačka, jedálenský kút, útulná kuchyňa, jedna menšia izba vhodná ako pracovňa a kúpeľňa. Poschodie ponúka druhú kúpeľňu, detskú izbu a nezariadený podkrovný priestor, ktorý si môžete prispôsobiť podľa vlastných predstáv.
Poloha a dispozičné riešenie domu ponúkajú komfortné bývanie s dobrým prístupom k občianskej vybavenosti. Energetický certifikát nebol majiteľom predložený. Pre viac informácii, alebo v prípade záujmu o obhliadku, ma kontaktujte na mail: alebo na tel. č.: .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku127 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky