Rodinný dom - NOVOSTAVBA Dolná Seč (MS-230)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Dolná Seč
286.13 m²
430 m²
1
5
áno - 2 autá
studňa a vodovod
nie
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2215x zobrazená v zozname / 153x zobrazená detailne / 153x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám nádherný rodinný dom v obci Dolná Seč, dom je osadený v zástavbe RD, má obytné podkrovie a je bez podpivničenia . Jedná sa o novostavbu postavenú z keramických murovacích materiálov, zateplenú s kompletnou vybavenosťou modernej domácnosti s nadštandardnými prvkami ( alarm, kam. Systém, LED alt. Osvetlenie, rekuperácie a pod. )

Na prízemí má vstup so vstupným zádverím, predsieň so schodiskom do podkrovia, WC s prísl., obývacia izba ktorá je neskutočne priestranná a presvetlená, kuchyňa s komorou, garáž, technická miestnosť a nádherná terasa s výhľadom na bazén a zeleň v okolí domu .

Zobytnené podkrovie má dve obytné miestnosti, kúpeľňu so sprchovým kútom a WC, schodisko, šatník .

Pri dome je altánok, ktorý sa nachádza nad terasou RD v zadnej časti a má doplnkovú funkciu pre hlavnú tavbu, je kvalitne spracovaný a jeho umiestnenie bolo navrhnuté s dôrazom na súkromie okolitých zástavb . Plocha altánku je 34,59m2 . V neposlednom rade uvádzame že je vybavený murovanou kuchynskou linkou, pecou na pizzu, vybavením ako chladnička a pod. z dôvodu aby ste v letných dňoch nemuseli vstupovať do kuchyne v RD .

Celý pozemok je oplotený a spolu so zelenou poskytuje vlastníkom domu súkromie, z prednej časti je plot murovaný z plotových betónových okrasných dielov s oceľovými bránami . Na pozemku je vyvŕtaná studňa, ktorá zásobuje závlahy na celom pozemku, rovnako napĺňa potreby na úžitkovú vodu . Jedná sa o vŕtanú studňu .
Kanalizačná prípojka je riešená za pomoci ČOV . Vonkajšie úpravy ako aj spevnené plochy na parkovanie vozidiel, obrubníky a podobne boli vybudované z dôrazom na doplnenie vonkajšieho vzhľadu stavieb a okolia . Za domom sa nachádza aj veľká drvená pergola . V zadnej časti je murovaný bazén .

Dom je vhodný pre náročných klientov .




Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku430 m²
Zastavaná plocha387 m²
Celková rozloha817 m²
Úžitková plocha286.13 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ziné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televízianie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky