Rodinný dom s bazénom, pozemok 1398 m2, Krúd-Bodovka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Krivosúd-Bodovka
Ulica.: Krivosúd-Bodovka
120 m²
1398 m²
áno
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
nie
230/400V
nie
predaj - Rodinný dom
299.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

864x zobrazená v zozname / 84x zobrazená detailne / 84x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v obci Krivosúd-Bodovka. Dom zo zastavanou plochou 270m2 je postavený na pozemku s rozlohou 1398 m2. Je pripojený na obecnú vodu, kúrenie na tuhé palivo. Ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler. Príprava na elektrický kotol. Odpad je odvedený do žumpy. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa, letná kuchyňa a bazén so zastrešením. V roku 2015 prebehla rekonštrukcia strechy a elektroinštalácie.
V dome prebieha rekonštrukcia, ktorú si môžete dokončiť podľa vlastnej predstavy. Dom je celý podpivničený. V priestoroch sa nachádza garáž, kotolňa, práčovňa.

I. nadzemné podlažie pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, kuchyne, jedálenskej miestnosti, špajze, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou.
II. nadzemné podlažie predstavujú tri samostatné izby so šatníkom a kúpeľňa s toaletou.

Predaj domu vrátane nábytku a náradia závisí od dohody s majiteľom.
Celkové mesačné náklady: 130,-EUR (elektrina, internet, voda).

Obec Krivosúd-Bodovka má novovybudovaný vlastný vodovod z potrubia PVC DN 100 s vlastným vodným zdrojom. Kanalizácia je riešená formou žumpy, v obci nie je plyn, vykurovanie je lokálne na tuhé palivo a elektrické vykurovanie, obvodné zdravotné stredisko a základná škola je v neďalekých Trenčianskych Stankovciach. Medzi tradičné kultúrne podujatia v obci patria Čerešňové slávnosti a Kačacie hody. Medzi najnavštevovanejšie lokality patria Bodovské rybníky, kde nachádzajú svoje miesto hlavne milovníci rybolovu.

RADO Reality Group


Tatiana Smolková
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group

je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1398 m²
Zastavaná plocha220 m²
Úžitková plocha120 m²
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Bazénexteriérový
Krbnie
Klimatizácianie
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky