Na predaj rodinný dom v top lokalite Trenčína - Kubrá

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Kubranská 89
220 m²
532 m²
pôvodný
verejný vodovod
áno
áno
predaj - Rodinný dom
209.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

16023x zobrazená v zozname / 964x zobrazená detailne / 86x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj rodinný dom situovaný v atraktívnej a vyhľadávanej mestskej časti Trenčína - Kubrá. Tento rodinný dom sa nachádza na priestrannom pozemku s rozlohou 532 m², z toho zastavaná plocha predstavuje 220 m². Predná časť domu bola postavená v roku 1938, zadná časť roku 1968 a jeho nadstavba v roku 1975.

Dom je umiestnený na rovinatom a slnečnom pozemku, ktorý ponúka tiché a pokojné prostredie, no zároveň je v blízkosti všetkých potrebných služieb. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú škola, materská škola, zastávka autobusu, fitness centrum DAFE, lekáreň a obľúbená reštaurácia Mária.

Prístup k domu je zabezpečený asfaltovou cestou, čo zaručuje pohodlný a rýchly prístup. Poloha domu v centre Kubrej je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v blízkosti prírody, no zároveň chcú byť na dosah všetkých výhod mestského života.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku532 m²
Zastavaná plocha220 m²
Celková rozloha532 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Strechapôvodná
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky