V PRÍRODE - nadštandardný rodinný dom - Trenčianske Teplice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Teplice
671 m²
4352 m²
2
8
áno - 3 autá
úplne prerobený
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

23560x zobrazená v zozname / 978x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj výnimočnú ponuku pre náročných - nadštandardný 8 izbový rodinný dom s veľkorysou úžitkovou plochou o výmere 671 m² postavený na veľkorysom pozemku o výmere až 4352 m² + podiely na prístupovej ceste. Pozemok je osadený na okraji mestského parku, obklopený lesom a absolútnym kľudom a tichom.

Technický stav:


Rodinný dom je rozdelený na 2 samostatné jednotky a vďaka tomu ponúka možnosť dvojgeneračného bývania. Na výstavbu domu boli použité kvalitné materiály a kládol sa dôraz na kvalitu prevedenia a dizajn. Bol kolaudovaný v roku 2005 a od vtedy boli realizované rôzne udržiavacie a renovačné práce. Je skoro celý podpivničený (183 m²) a disponuje dvoma garážami s možnosťou parkovania troch áut. Zdroj tepla je plynový kotol, ktorý je napojený na podlahové kúrenie na 1. podlaží a na radiátory na 2. podlaží (okrem kúpeľne, kde aj na 2. podlaží je podlahové kúrenie). Ďalším zdrojom tepla sú 2x historické kachľové pece, ktoré sú plne funkčné a používané ako hlavný zdroj.

Dispozícia:


Dispozične sa dom delí na dve samostatné jednotky, z celkového hľadiska nehnuteľnosť ponúka:

1.podzemné podlažie - 183 m²


ponúka množstvo úložného priestoru, garážové miesta, kotolňu a kúpeľňu

1.nadzemné podlažie - 276 m²


ponúka vstupnú chodbu, 2x otvorený slnečný priestor obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, 3x spálňu a 4x kúpeľňu. Ďalej sa tu nachádza 1 balkón a 2x terasa.

2.nadzemné podlažie - 145 m²


Ponúka 4x izbu, 1x šatník a 1x kúpeľňu. Vrchné poschodie je prístupné iba z jednej obytnej jednotky.

Lokalita:


Dom sa nachádza priamo v srdci kúpeľného mesta Trenčianske Teplice. Pozemok ponúka výnimočné osadenie hneď pod lesom ďaleko od akejkoľvek zástavby. Priamo z pozemku je prístup do lesa. V meste sa nachádza supermarket Tesco, škola, škôlka a množstvo výborných reštaurácii, kaviarni a iných služieb.

Cena: na vyžiadanie v RK


V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4352 m²
Celková rozloha671 m²
Počet poschodí2
Počet izieb8
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno - 3 autá
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky