Rodinný dom s pozemkom 1319m2, ul. Bratislavská - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Bratislavská
175 m²
1319 m²
3
3
nie
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
329.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

13780x zobrazená v zozname / 893x zobrazená detailne / 143x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v Trenčíne na ulici Bratislavská. Dom je postavený na pozemku s rozlohou 1319m2. Dom má zastavanú plochu 143m2, má jedno obytné podlažie, podkrovie a je čiastočne podpivničený. Polovica domu bola postavená v roku 1940 a neskôr v roku 1970 bola pristavaná druhá podpivničená polovica. V územnom pláne mesta je pozemok vedený ako "polyfunkčná zóna bývania a občianskeho vybavenia", čo umožňuje využívať dom s pozemkom aj na iné účely ako len na bývanie.

Rodinný dom má vymenené plastové okná a strešnú krytinu Tondach. O kúrenie sa stará vlastný plynový kotol a o ohrev vody plynový bojler. Dom je plnohodnotne obývateľný bez nutnosti rozsiahlych prerábok. Naopak v prípade väčšej prerábky sa dá kuchyňa jednoducho prepojiť s obývačkou, aby tak vznikol veľký, moderný priestor. Dve naozaj veľké samostatné izby ponúkajú dostatok priestoru aj pre väčšiu rodinu. V podkroví sa dajú vytvoriť ďalšie izby, kúpeľna a WC.

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do dvoch samostatných izieb, samostatného WC, kúpeľne, do obývačky a kuchyne. Z chodby je tiež vstup do podkrovia.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Je tu vlaková stanica, autobusové zastávky, základná škola, škôlka, viaceré stredné školy, LIDL, BILLA, čerpacia stanica Shell, viacero reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Vynikajúca je aj dostupnosť na diaľnicu D1.

Cena domu je 329.900,-€



Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group


Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group

je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčíne na ulici Bratislavská

Inzerovaný rodinný dom na ulici Bratislavská v Trenčíne v cene 329.900,- € je o 659.657 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Trenčíne. Rozloha je o 8 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

329.900,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
1319 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
143 m²
Zastavaná plocha 61 m² 892 m²
175 m²
Celková rozloha 12 m² 6212 m²
175 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1319 m²
Zastavaná plocha143 m²
Celková rozloha175 m²
Úžitková plocha175 m²
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Krbáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátE
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2402 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny