Rodinný dom s pozemkom 2100m2 | Hradište

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Hradište
177 m²
2197 m²
nie
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
nie
230/400V
nie
predaj - Rodinný dom
75.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7605x zobrazená v zozname / 727x zobrazená detailne / 193x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj Rodinný dom v obci Hradište pri Partizánskom s pozemkom o rozlohe 2197 m2. Na pozemku sa nachádzajú dva rodinné domy so súpisným číslom. Pozemok je špecifický tým, že je široký v 2/3 pozemku 10m2, v tretej časti je široký 19m2 a dlhý cca 180m2. Pre milovníkov chovu dobytka je zadná časť pozemku ideálny priestor. Pred domom je vytvorený menši priestor s altánkom a studňou alebo je vhodný na prerobenie na garáž či parkovacie miesto.

PRVÝ DOM:


Prvý rodinný dom prebehol rekonštrukciou cca 12 rokov dozadu v podobe zateplenia, novej strechy, rekonštrukciou horného podlažia s novou elektroinštaláciou a podlahovým kúrením. Postavený je kombináciou z tehly a ytongu. Má dve samostatné vstupy. Horné podlažie je dispozične riešené vstupnom rovno do obývacej miestnosti s kuchynským kútom, wc spojené s kúpeľňou a vaňou a samostatná izba. Toto horné podlažie bude treba ešte prerobiť ako sú napr. steny a nový obklad v kúpeľni podľa svojich preferencií a novú podlahu ak budete potrebovať.

Dolné podlažie má dve samostatné izby, chodbu, špajzu a kúpeľňu s novým elektrickým bojlerom starým približne 2 roky. Toto podlažie treba od základov zrekonštruovať. Dom je čiastočne podpivničený. Kúrenie a ohrev vody je riešené formou elektriny, plyn nie je k dispozícií. Kanalizácia je riešená formou trativodu.

DRUHÝ DOM:


Druhý dom je starší, postavený kombináciou z pálenej a nepálenej tehly, ktorý je vhodný skôr ako kurín alebo sanáciu.

OKOLIE:


Obed Hradište je známe svojou pokojnou atmosférou. V okolí sa nachádza občianska vybavenosť ako potraviny Coop, autobusová zástavka, materská a základná škola. To čo nenájdete v obci Hradišti nájdete v meste Partizánske vzdialené len 8km. Pre rodiny s deťmi je v okolí k dispozícií Hviezdáreň, Kúpalisko Dúha, Náučný chodník Bielické bahná, Termálne kúpele Malé Bielice alebo Hrad Uhrovec.

Ak Vás ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. :)



Cena domu je 75 000,-€

Viac fotiek na: www.radoreality.sk



Bc. Natália Príbelová

RADO Reality Group


Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group

je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2197 m²
Zastavaná plocha177 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizácianie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky