RODINNÝ DOM S ÚTULNÝM POZEMKOM NA PREDAJ V OBCI PATAŠ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Pataš
Ulica.: neuvedená
70 m²
327 m²
pôvodný
predaj - Rodinný dom
50.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

869x zobrazená v zozname / 104x zobrazená detailne / 19x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s útulným pozemkom v obci Pataš. Rodinný dom pozostáva z dvoch nepriechodných izieb, z kuchyne a z kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Na rodinnom dome strecha bola vymenená. V obytných miestnostiach je stará plávajúca podlaha a v ostatných miestnostiach je dlažba. Okná boli vymenené na plastové.



DOM

okres Dunajská Streda – Pataš

zastavaná plocha: cca. 70 m2

plávajúca podlaha / dlažba

plastové okná

IS – elektrina, vodovod, žumpa



Plyn je pre bránou

kúrenie je zabezpečené kachľami



Po vstupe do domu sa ocitneme v kuchyni s jedálňou, odkiaľ je vstup do jednej spálne a na chodbu, ktorá vedie k druhej spálni a do kúpeľne so sprchovým kútom a s toaletou.



POZEMOK



rovinatý

výmera: 327 m2

oplotený

IS – elektrina, vodovod, žumpa





OKOLIE



Pataš je kľudná obec, ktorá leží v blízkosti troch miest (Dunajská Streda 16 km, Gabčíkovo 7 km, Veľký Meder 12) a Bratislava je len na 60 km. Obec Pataš ponúka základné občianske vybavenie, ako obchod Jednota, škôlka, škola, obecný úrad, kultúrny dom, pohostinstvo.
V mestách, ktoré sú blízke k obci, nájdete všetko čo potrebujete obchody, služby, kaviarne, reštaurácie, banky a termálne kúpaliská.



Tento rodinný dom môže byť Váš za 50.000€ už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku327 m²
Zastavaná plocha70 m²
Úžitková plocha70 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky