Rodinný dom v Bodone, Piešťany za bezkonkurenčnú cenu 89, 000 EUR

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Bodona
85 m²
140 m²
1
3
áno
áno
predaj - Rodinný dom
89.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21676x zobrazená v zozname / 2056x zobrazená detailne / 31x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj: Rodinný dom v Bodone, Piešťany za bezkonkurenčnú cenu 89,000EUR

Hľadáte ideálne miesto na vytvorenie vysnívaného domova? Predstavujeme vám tento útulný rodinný dom, ktorý sa nachádza v žiadanej lokalite Bodona, Piešťany. Táto ponuka je ideálna pre tých, ktorí sa neboja výzvy rekonštrukcie a chcú si prispôsobiť svoj dom podľa vlastných predstáv.

Základné charakteristiky:



- Dispozícia: Dom disponuje praktickým zádverím, útulnou kuchyňou so špajzou, malou prechodnou izbou, pohodlnou spálňou, toaletou a kúpeľňou so sprchou. Táto konfigurácia umožňuje flexibilitu a dáva priestor na realizáciu vašich predstáv o dokonalom bývaní.

- Pozemok: Celková výmera pozemku je 140 m2, z čoho 85 m2 je zastavaná plocha. Pozemok pred domom je súčasťou predaja a ponúka skvelú príležitosť na vybudovanie presklenej terasy, ktorá by mohla slúžiť ako relaxačná zóna pre celú rodinu či miesto na stretnutia s priateľmi.

- Stav nehnuteľnosti: Dom je starší a vyžaduje rekonštrukciu, čo vám však dáva jedinečnú možnosť prispôsobiť ho vlastným potrebám a vkusu. Všetky inžinierske siete sú funkčné, čo uľahčuje proces renovácie.

- Lokalita: Bodona, Piešťany je známa svojou vynikajúcou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádzajú školy, obchody, reštaurácie a ďalšie služby, ktoré zaručujú pohodlné mestské bývanie.

Dom je vyprataný.



Tento rodinný dom ponúka nespočetné možnosti, ako vytvoriť nádherný a pohodlný domov. Nečakajte a kontaktujte nás ešte dnes, aby ste si dohodli obhliadku a presvedčili sa o potenciáli tejto nehnuteľnosti na vlastné oči. Využite príležitosť a začnite písať novú kapitolu svojho života v tomto šarmantnom domove v Piešťanoch!

Cena: Iba 89,000EUR za skvelú príležitosť investovať do nehnuteľnosti s potenciálom.

Vieme pomôcť s financovaním



Viac informácií:

Mgr. Janka Čepelová


– MOBIL:
– E-MAIL:

– WEB: www.stavinvestreality.sk



V CENE: právny servis, realitné služby, katastrálne konanie a zabezpečenie financovania

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku140 m²
Zastavaná plocha85 m²
Celková rozloha140 m²
Úžitková plocha85 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Statusaktívne
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňasprchovací kút
Inžinierske sieteáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky