Rodinný dom v rekonštrukcii, Ružomberok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
Ulica.: Nám. A. Hlinku
260 m²
519 m²
2
6
verejný vodovod
nie
230/400V
predaj - Rodinný dom
245.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1207x zobrazená v zozname / 102x zobrazená detailne / 15x zobrazená detailne tento mesiac

FatraReal ponúka na predaj v najkrajšej časti mesta Ružomberok, zaujímavú nehnuteľnosť, ktorá má potenciál využitia ako investícia, na bývanie, podnikanie, reprezentáciu, prenajímanie alebo v spojitosti všetkého spolu.

RD s vlastným pozemkom o veľkosti 519 m2 sa nachádza na poslednom výbežku Veľkej Fatry zasahujúceho až do srdca okresného mesta na námestí Andreja Hlinku, ktorá sa s jeho jedinečnou geografickou polohou, krásnymi výhľadmi a historickou skutočnosťou zaraďuje medzi najexkluzívnejšie lokality regiónu.

Ďalšou zaujímavosťou nehnuteľnosti, hoci sa nachádza v strede mesta, je fakt, že nemá z viacerých strán priamych susedov.

Dvojpodlažná budova o veľkosti cca 8 × 32,5 m pozostáva zo suterénu, prízemia a neobývaného podkrovia.

Na prízemí o veľkosti cca 260 m2 sa nachádza komerčná časť (cca 50 m2) s klenbovými stropmi, so vstupom priamo z námestia, pozostávajúca z dvoch priestorov a WC. V zvyšnej časti budovy so vstupom zo dvora sa nachádza bytová jednotka, pozostávajúca z verandy, predsiene WC, kuchyne, kúpeľne a troch izieb.

V suteréne budovy o veľkosti cca 260 m2 sa nachádzajú pivnice s klenbovými stropmi, kotolňa, chodba a ďalšia bytová jednotka s dvoma izbami.

Za RD sa nachádzajú ešte hospodárske budovy a menšia záhradka o veľkosti cca 100 m2.

Nehnuteľnosť je v rekonštrukcii. Zrekonštruovaná je komerčná časť.

Nehnuteľnosť má veľký potenciál, nie len jedinečnosťou polohy ale aj tým že sa dá všestranne využiť a prispôsobiť potrebám budúceho majiteľa. Podľa platného územného plánu je možné realizovať prístavbu alebo aj nadstavbu budovy pri zohľadnení požiadaviek pamiatkovej zóny, v ktorej sa nachádza.

Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú prípojku (230/400 V) a verejný vodovod.

Parkovanie aut je možné priamo na námestí, vo dvore alebo aj pred domom.

V kúpnej cene, ktorá Vám umožní stať sa novým majiteľom tejto zaujímavej nehnuteľnosti, je zahrnutý kompletný realitný a právny servis a takisto aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť je možné financovať hypotekárnym úverom, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť.

Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky, e-mailom alebo osobne pri obhliadke nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte prosím kontaktovať.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku519 m²
Zastavaná plocha260 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Energetický certifikátnie
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky