Rodinný dom v Záhorskej Bystrici s krásnou záhradou a veľkým pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Lokalita.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Ulica.: Bratislavská
153 m²
1440 m²
2
5
áno
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

19146x zobrazená v zozname / 914x zobrazená detailne / 97x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám ponúka na predaj rodinný dom v obľúbenej časti Záhorskej Bystrice s pekne udržiavanou záhradou a veľkým rovinatým pozemkom. Rozmery pozemku 22 metrov (šírka) x 70 metrov (dĺžka) predurčujú túto nehnuteľnosť ako ideálnu príležitosť nielen na pokojné bývanie v krásnom tichom prostredí, ale aj ako úžasnú investičnú príležitosť pre výstavbu ďalšieho rodinného domu.

RODINNÝ DOM


Dvojpodlažný 5-izbový rodinný dom je dispozične prakticky delený na dennú a nočnú časť so vzájomným prepojením travertínovým schodiskom. Vstup do domu začína miestnosťou, ktorá slúži ako zimná záhrada. Dominantným prvkom haly je mramorová benátska dlažba. Obývacia miestnosť s výhľadom na upravenú prednú časť záhrady ponúka priestor pre oddych pri elektrickom krbe. Príjemnou súčasťou obývačky sú pôvodné drevené parkety. Plastové okná s roletami, ale najmä kvalita samotnej stavby a hrubosť múrov zabezpečujú vhodné termoizolačné podmienky pre príjemnú klímu v dome počas celého roka.
V kompletne zrekonštruovanej kúpeľni sa nachádza umývadlo, vaňa, radiátor a práčka. Toaleta je súčasťou kúpeľne. Kuchyňa s otvorenou dispozíciou prepojenia na jedáleň je plne vybavená spotrebičmi (elektrický sporák a rúra, digestor) ako aj chladničkou, mrazničkou a mikrovlnnou rúrou. Dom má vlastný, úplne nový kondenzačný plynový kotol, vďaka ktorému dochádza k výraznej úspore energií.

Vrchná (nočná) časť disponuje jednou menšou izbou, veľkou pracovňou prepojenou so spálňou s úložným priestorom a ešte ďalšou väčšou izbou. Vykurovanie všetkých miestností je zabezpečené radiátormi. Dom sa predáva čiastočne zariadený po vzájomnej dohode s majiteľom, čo umožňuje novému majiteľovi zariadiť si dom aj podľa vlastných potrieb a požiadaviek.

Prístup k domu je cez elektricky ovládateľnú bránu. Kvalitné prevedenie zámkovej dlažby poskytuje dostatok priestoru pre 4 parkovacie státia. K domu prislúcha aj garáž s ďalším jedným parkovacím státím. Nový majiteľ vysoko ocení vzdialenosť samotného domu od prístupovej cesty, vďaka čomu nepôsobí jej blízkosť vôbec rušivo.
Dokonalé súkromie a priestor pre oddych a relax ponúka členitá záhrada za domom. V jednej časti nájdete krb s vonkajším posedením, v ďalšej priestor je osadenie bazéna. V záhrade sa nachádza rôznorodosť ovocných stromov, kríkov, drevín ako aj skleník pre pestovanie zeleniny a ovocia. Studňa umiestená v zadnej časti záhrady poskytuje komfortné polievanie celej záhrady. K domu prislúchajú aj dve menšie murované prístavby. Jedna z nich môže slúžiť ako sklad potravín, dreva či náradia. Druhá so zavedenou prípojkou na plyn a elektrinu ponúka možnosť využitia napríklad ako letná kuchyňa.

LOKALITA


Rodinný dom sa nachádza v obľúbenej časti Záhorskej Bystrice. Rozmery rovinatého a slnečného pozemku 22 m (šírka) x 70 m (dĺžka) sú jednoznačne veľkou pridanou hodnotou tejto nehnuteľnosti a predurčujú ju na kúpu ako zaujímavú investičnú príležitosť.
Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a zároveň rýchle a jednoduché napojenie do centra mesta. V pešej dostupnosti sa nachádzajú potraviny ako aj lekáreň. Do pár minút autom je dostupné zdravotné stredisko. Bezprostredná blízkosť zástaviek MHD zabezpečuje pohodlné a rýchle spojenie s centrom mesta ako aj ostatnými mestskými časťami Bratislavy. Plne vybudovaná infraštruktúra a vysoká občianska vybavenosť je zárukou spokojného a kvalitného bývania.

Follow the Rivers, find your home ...


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1440 m²
Zastavaná plocha370 m²
Celková rozloha1440 m²
Úžitková plocha153 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbpredpríprava
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky