Rodinný dom, veľký pozemok, Dobrohošť, len 35 min od BA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dobrohošť
146 m²
1298 m²
áno
pôvodný
studňa a vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
174.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10595x zobrazená v zozname / 537x zobrazená detailne / 189x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne na predaj ponúkame starší rodinný dom s hospodárskymi budovami a garážou na veľkom pozemku o výmere 1298 m2 v obci Dobrohošť s dobrou dostupnosťou do Bratislavy – ideálne mestskej časti Petržalka.

Popis nehnuteľnosti:


- výmera pozemku: 1298 m2
- zastavaná plocha: 146 m2
- počet izieb: 3
- komora
- siete: obecná voda, elektrina, kanalizácia
- studňa na pozemku
- murovaný dom - tehla

Murovaný dom je pôvodný zo 60-tich rokov a prešiel základnými úpravami. Dom je v osobnom vlastníctve. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (okrem plynu), na pozemku je taktiež studňa (voda zo studne je napojená aj do domu).

Dom pozostáva zo vstupnej miestnosti, kde sa nachádza toaleta, následne sa prechádza do priestrannej haly z ktorej sa vstupuje do všetkých miestností samostatne – obývacia izba, dve spálne, kuchyňa, kúpeľňa, komora.

Na pozemku sa nachádza hospodárska budova a garáž.

Obec Dobrohošť sa nachádza medzi starým korytom Dunaja a jeho novovybudovaným umelým kanálom, cca 20 km južne od Bratislavy. Prístup je možný po nových cestných komunikáciách od Bratislavy, smerom na hranicu s Maďarskom, zo smeru od Gabčíkova cez hrádzu hydroelektrárne, alebo preplavením sa kompou od Šamorína. Obec je obľúbená z dôvodu rýchlej dostupnosti do Bratislavy, ale je pre možnosti vodnej turistiky alebo napr. využitia cyklotrasy od obce Dobrohošť cez Most pre peších až do Dunakiliti.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1298 m²
Zastavaná plocha146 m²
Celková rozloha146 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Garážáno
Postavené ztehla
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky