S GARÁŽOU - 2i v novostavbe 50 m2 - Trenčín Sihoť

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Odbojárov
50 m²
1
1
2
áno
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7152x zobrazená v zozname / 214x zobrazená detailne / 72x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v staršej novostavbe s výmerou 50 m² + v cene aj samostatná garáž s elektronickou bránou priamo pod bytom o výmere 17 m². Byt sa nachádza na 1. poschodí malého tehlového bytového domu na Ulici Odbojárov.

Technický stav:


Byt sa nachádza v staršej tehlovej novostavbe skolaudovanej v roku 2014, vďaka čomu si nevyžaduje veľkú technickú rekonštrukciu. V byte je kuchynská linka na mieru a dve vstavané skrine. Kúrenie je vyriešené formou elektrického ohrievača. Bytový dom je postavený z tehál a je zateplený. Aktuálne sa plánujú kozmetické úpravy fasády a spoločného schodiska. Garáž sa nachádza priamo vedľa schodiska pod bytom. Garážová brána funguje manuálne alebo elektronicky pomocou ovládača.

Dispozícia:


Vstupom sa dostávame do predsiene, odkiaľ sa ďalej dostávame do chodby. Tá vedie do kúpeľne spojenej s WC, spálne s východom na loggiu a kuchyne spojenej s obývačkou a jedálňou. Izby sú presvetlené a orientovaný ideálne na Juho-Západ.

Lokalita:


Nachádzame sa vo vyhľadávanej lokalite v Trenčíne časť Sihoť konkrétne na Ulici Odbojárov. Kúsok od bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako potraviny, reštaurácie, škola, škôlka, športové strediská, MHD zástavka a vlaková stanica. V blízkosti sa nachádza vlaková koľaj ktorá je odhlučnená protihlukovou stenou. Parkovanie je vďaka vlastnej garáži a priestoru pred ňou úplne bezproblémové.

Odporúčanie:


Pokiaľ hľadáte moderné bývanie len s pár susedmi spolu s garážou tak táto ponuka je priamo pre Vás. Vďaka modernej architektúre ponúka výnimočné bývanie vo vyhľadávanej lokalite. Byt je vhodný ako na bývanie tak aj na investíciu na nájomné bývanie.

Cena:€ 129.000,- aj s garážou


V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Úžitková plocha50 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb2
Statusaktívne
Lódžiaáno
Garážáno
Výťahnie
Parkovanievnútorné
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky