SENEC JUŽNÁ BRÁNA – 600 m2, už len 7 pozemkov - so STAVEBNÝM POVOLENÍM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Južná Brána
600 m²
áno
predaj - Pozemky - bývanie
160.000,- €
266,67 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

716x zobrazená v zozname / 237x zobrazená detailne / 237x zobrazená detailne tento mesiac

NOVINKA! Práve pridané do ponuky – zabezpečte si obhliadku medzi prvými.

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj posledné slnečné stavebné pozemky v centrálnej časti projektu Senec Južná Brána.
Projekt Južná Brána je nová a už zabývaná rezidenčná štvrť, ktorá sa plynulo napojila na zónu Mlynský Klin. Ide o nové funkčné a obývané predmestie Senca, ktoré je vybavené všetkými dostupnými inžinierskymi sieťami a verejným osvetlením. Prístup k rodinným domom je zabezpečený po sieti obojsmerných asfaltových komunikácií a chodníkov. Všetko vybudované, skolaudované, plne funkčné a s napojením na mestskú a prímestskú dopravu.
Navyše, s okamžitou možnosťou zahájenia výstavby.

Stavebné pozemky Južná Brána sú súčasťou mesta Senec, vzdialené od Bratislavy len 19 km. Pokojná lokalita, komunitný charakter bývania, prostredie ideálne pre mladé rodiny.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:


• katastrálne územie Senec
• pozemky o výmere 600 m2
• rovinaté
• obdĺžnikový tvar
• koeficient zastavanosti až 30% (180 m2)
• možnosť výstavby 1 až 2 podlažných samostatne stojacich rodinných domov

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:


• betónová príjazdová cesta
• chodníky s verejným osvetlením
• vybudovaná kanalizácia
• vybudované všetky IS
• optické pripojenie na pozemku (vysokorýchlostný internet a digitálna TV od Telekomu)
• možnosť odpočtu DPH

AKÉ JE OKOLIE POZEMKU:


• Posledné stavebné pozemky Južná Brána sú situované na juhozápadnej časti mesta Senec, v tichom prostredí obklopené prírodou.
V blízkosti nájdete základnú občiansku vybavenosť – potraviny, škôlku, detské ihrisko, zastávku autobusu, kaviareň. Pár minút autom sa nachádza centrum Senca, promenáda plná obchodov a reštaurácií. K dispozícii sú školské zariadenia, zdravotné stredisko, pošta, široká sieť služieb, výborná možnosť nákupov (Billa, Jednota, Tesco, Lidl, Kaufland…).
Senec a jeho okolie ponúkajú veľa rozmanitých možností na trávenie voľného času s rodinou. Obľúbenou destináciou sú Slnečné jazerá, Aquapark Senec, cyklotrasy, jazdecké areály a možnosti pre turizmus.

Do hlavného mesta vedie diaľnica D1, alebo tzv. stará Senecká cesta, ako aj železničné spojenie.

Z NÁŠHO POHĽADU:


Doprajte vašej rodine pohodu, staňte sa súčasťou novej už zabývanej seneckej štvrte Južná Brána. Ucelenosť a upravenosť zóny, komunitná atmosféra lákajúca mladé rodiny, férová cena a rýchla dostupnosť mesta Senec ako aj hlavného mesta, pridávajú na atraktivite projektu. Pozemky sú plne pripravené k zahájeniu výstavby vášho rodinného domu.

CENA:


160 000EUR cena vrátane DPH

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.
POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie vášho nového pozemku.

Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti…

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT



Dajte nám o sebe vedieť:


www.juznabrana.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kanalizáciaáno
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky