SENEC - NA PREDAJ EXKLUZÍVNE iba u nás, v objekte ORBIS - zaujímavý 3

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Štúrova
76.37 m²
4
3
pôvodný
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - 3-izbový byt
214.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

348x zobrazená v zozname / 43x zobrazená detailne / 43x zobrazená detailne tento mesiac

RK Quality SC, ako realitná kancelária s vyše 18-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore, ponúkame svojim klientom jedinečné benefity: garanciu vrátenia rezervačného poplatku v plnej výške v prípade, že Vám nezabezpečíme financovanie kúpnej ceny tejto nehnuteľnosti a navyše u nás neplatíte žiadne poplatky za znalecký posudok ani za kolky na katastri.

Lokalita: ul. Štúrova, objekt ORBIS Senec - pri Slnečných jazerách.

RK Quality SC Vám prináša ponuku na predaj 3 izbového bytu v 12 ročnej tehlovej stavbe na 4p./6. ÚP 76,37+ balón cca 4 m2. Bytový dom je zateplený minerálnou vlnou 20 cm. Zvuková izolácia medzi bytmi zabezpečuje pokojné nerušené bývanie, ktoré oceníte po náročnom dni. Teplo v byte zabezpečí vlastný kotol pre bytovku. Optika – 1GB LAN sieť v celom byte zásuvky CAT6.

Dispozícia bytu: dlhá vstupná chodba, oproti vstupu do bytu je vstup do obývacej izby s kuchyňou. Z chodby sú samostatné vstupy po pravej strane do WC, kúpeľne s vaňou, spálne s balkónom a krásnym výhľadom na Slnečné jazerá a do priestrannej izby s rohovým oknom, ktoré pridáva miestnosti na zaujímavosti.

Z výťahu – schodiska vchádzate do samostatného uzamykateľného traktu s tromi bytmi . Vchod do samostatného bytového domu je zabezpečený video vrátnikom. Vo vestibule sa nachádzajú poštové schránky a kočikáreň, ktorá je k dispozícií pre všetkých obyvateľov vchodu. K bytu prináleží aj vlastná pivnica nachádzajúca sa na -1p. Mesačné náklady na bývanie sú aktuálne 180€/2osoby ( správca + elektrika). Orientácia na svetové strany je juh aj keď východ slnka nad jazerom môžete pozorovať z balóna.

Parkovanie je možné v blízkosti pri bytovom dome, prípadne je možné si prenajať parkovacie miesto priamo pred vchodom.

V blízkosti je železničná stanica, autobusová stanica, vstup na Slnečné jazerá. Na pešiu zónu je to pohodlným krokom cca 14 minút. Pod bytmi sa nachádzajú obchodné priestory a priestory, kde deti a mládež môžu navštevovať voľnočasové aktivity.

Cena: 214 000€ Možnosť HÚ



ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA (pretože nášho hypoporadcu platia banky) A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A OSTATNÉ POPLATKY.

Kontakt: Lea Iveta Richesová, RK Quality SC, mobil , pevná linka , mail:

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: www.NehnutelnostiSenec.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:


RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec
na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)

Pevná linka:



NAŠE RECENZIE: https://g.page/r/CfOCHUunngyYEAI/review

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha76.37 m²
Úžitková plocha76.37 m²
Poschodie4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Káblová televíziaáno
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky