PREDAJ 3 izb. bytu v Novej Dedinke, 72 m2 +logia 4 m2, zvýš. prízemie .

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Nová Dedinka
2
zvýšené prízemie
3
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230V
nie
predaj - 3-izbový byt
123.600,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4209x zobrazená v zozname / 159x zobrazená detailne / 159x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Novej Dedinke (okres Senec ) o výmere 72 m2.Byt nachádzajúci sa v centre obce je na zvýšenom prízemí bytovky so štyrmi bytmi ,je v zachovanom udržiavanom stave ,plastové okná , 3 nepriechodné izby ,obývacia miestnosť má logiu (4m2 ),k bytu prislúcha aj pivnica o výmere 30 m2, parkovani na pozemku prislúchajúcom k bytovke ,mesačné náklady sú 125. - eur

CENA : 123 600.-EUR


KONTAKT :
Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )
Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí2
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizácianie
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky