SENEC – NA PREDAJ jedinečná ponuka - 3 izbový apartmánový byt so záhra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Slnečné jazerá juh
64 m²
3
verejný vodovod
230V
áno
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
225.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7427x zobrazená v zozname / 213x zobrazená detailne / 213x zobrazená detailne tento mesiac

RK Quality SC, ako realitná kancelária s vyše 18-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore, ponúkame svojim klientom jedinečné benefity: garanciu vrátenia rezervačného poplatku v plnej výške v prípade, že Vám nezabezpečíme financovanie kúpnej ceny tejto nehnuteľnosti a navyše u nás neplatíte žiadne poplatky za znalecký posudok ani za kolky na katastri.

Lokalita: Slnečné jazerá juh, Senec.



RK Quality SC Vám prináša ponuku na predaj apartmánového 3 izbového bytu na Slnečných jazerách juh v SENCI. Nachádza sa v tehlovom zateplenom apartmánovom dome so štyrmi bytmi, na prízemí so záhradkou a dvomi vonkajšími parkovacími státiami. Byt má úžitkovú plochu 64,04 m2 + terasa 14,9 m2 a záhradka 77 m2 s orientáciou na juh. Byt sa predáva čiastočne zariadený, s vybavením: kuchynská linka na mieru - vybavená elektrospotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, el. rúra, mikrovnka, digestor, umývačka riadu), 2x rolldoor skriňa.

Dispozícia: vstupná predsieň s roll door skriňa a komorou, z nej vpravo detská izba so šatníkom, vstup do samostatného WC s umývadlom, na konci chody vstup do priestrannej obývačky s kuchynským kútom, výstup cez veľkoplošné výsuvné dvere na terasu so záhradkou. Z obývačky je vstup do kúpeľne so sprchovacím kútom a do rodičovskej spálne so vstupom na terasu.

Byt je vybavený plastovými termo oknami 3 sklo s vonkajšími elektrickými žalúziami s diaľkovým ovládaním, bezpečnostnými dverami, alarmom Jablotron. Kúrenie je zabezpečené elektrickým odporovým podlahovým kúrením s reguláciou termostatmi v každej miestnosti a klímou, a teplá voda elektrickým zásobníkom na teplú vodu. Optický kábel, internet, káblová TV.

Záhradka je oplotená s bránkou, trávnik, záhradná chatka.

Vynikajúca poloha 80 m od pláže, 10 minút do centra mesta pešia zóna, 5 minút železničná stanica, škola, škôlka, potraviny, výhľad na jazero.

Vhodné pre seniorov, alebo mladú rodinu. Atmosféra ako na dovolenke.

Ihneď voľné !



Cena 225 000,-EUR

Kontakt: Ing. Jozef Kaša , RK Quality SC, mobil: , pevná linka: , e-mail:

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA (pretože nášho hypoporadcu platia banky) A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A OSTATNÉ POPLATKY.

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: www.NehnutelnostiSenec.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:


RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec
na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)

Pevná linka:




NAŠE RECENZIE: https://g.page/r/CfOCHUunngyYEAI/review

VIDEO: https://youtu.be/dSaIJ5-egDw?si=QRXibr35qFXQ9CkM



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha75 m²
Úžitková plocha64 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Internetiné
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Káblová televíziaáno
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky