SKVELÁ CENA!! Veľký 3-izbový byt s 2 balkónmi, 79m2, Pod Kaštieľom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
Ulica.: Pod kaštieľom
79 m²
4
3
pôvodný
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
123.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

38153x zobrazená v zozname / 1247x zobrazená detailne / 128x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS Vám exkluzívne predstavuje na predaj veľkometrážny 3 izbový byt s 2 balkónmi v udržiavanom pôvodnom stave, v krásne zrekonštruovanom bytovom dome na ulici Pod Kaštieľom-Dubnica nad Váhom.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:



Pre najlepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=ezVeJtQr4eE

Byt je skvelou investíciou hneď z niekoľkých dôvodov :

- pôvodný stav, ktorý umožní novému majiteľovi splniť si vlastné predstavy o bývaní bez kompromisov
- veľké samostatné obytné miestnosti
- špajza
- 2x loggia a murovaná pivnica (1,5m2) prislúchajúce k bytu
- jedinečne zrekonštruovaný bytový dom

- byt dostupný ihneď kúpou bez tiarch
- krásne výhľady plné zelene

​Byt s úžitkovou plochou 79 m2 + loggie sa nachádza na 4. poschodí panelového bytového domu s výťahom.

Byt ponúka priestrannú slnečnú dispozíciu, ktorú si budúci majiteľ vie upraviť podľa vlastných predstáv. Po vstupe do bytu sa nachádzame vo veľkej predsieni, ktorá ponúka bohatý priestor na umiestnenie väčšej šatníkovej roldorovej skrine. Obytný priestor sa skladá z obývacej izby s výmerou cca 18 m2, spálne 17,5 m2 (vďaka svojej veľkej výmere je tu možné vybudovať vlastný walk-in šatník), ktoré disponujú loggiami s peknými výhľadmi do zelene a detskej izby cca 14 m2. Kuchyský priestor s výmerou 10 m2 poskytne budúcemu majiteľovi možnosť osadenia väčšej kuchynkej linky na mieru, do ktorej šikovný stolár môže zabudovať vstup do špajze. Obývací a kuchynský priestor možno prepojiť, nakoľko sa tu nachádzajú pôvodné v súčasnosti zamurované dvere. Kúpeľňa s výmerou cca 4,3 m2 disponuje vaňou a je prepojená s WC.

Byt je v zachovalom udržiavanom pôvodnom stave, na byte boli kompletne vymenené pôvodné okná za plastové. Bytové jadro je murované, kúpeľňa bola rekonštruovaná v roku 2009 pričom bola menená sanita, podlahy i keramické obklady. Menené stúpacie rozvody. Rozvody elektriny sú v pôvodnom stave. Vykurovanie ústredné diaľkové, prostredníctvom liatinových radiátorov s osadenými meračmi spotreby tepla. Vymenené boli vstupné dvere do bytu, v byte bol osadený audio-video vrátnik, rekonštruované loggie.

Mesačné náklady predstavujú dokopy 220 eur.





TECHNICKÝ STAV BYTOVÉHO DOMU:



Stavba bytového domu je panelový bytový dom, ktorý prešiel kompletnou špičkovou rekonštrukciou v roku 2020, ktorá spočíva: nová strecha, zateplenie, fasáda, domový audio-video vrátnik, exteriérové schodisko, bezpečnostné vstupné dvere, schránky, San-marco omietky vo vstupnej hale, nové podlahy v celom bytovom dome, nový výťah, rekonštruované loggie, kamerový systém, svetlá na fotobunku, zrekonštruované pivničné priestory. Bytový dom pripomína svojím perfektným stavom novostavbu bytového domu a taktiež disponuje energetickým certifikátom (primárna energia A1, celková potreba energie B).

LOKALITA:



Nehnuteľnosť je situovaná na ulici Pod Kaštieľom. V blízkosti sa nachádza futbalový štadión, park Jána Baltazára, Mestská športová hala, Bistro, Lahôdky, atď.


CENA DOHODOU:


Cena zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníctva bytu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha79 m²
Poschodie4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky