Slnečný 2 izbový byt na obľúbenej adrese

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Obrancov mieru
62 m²
predaj - 2-izbový byt
99.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2871x zobrazená v zozname / 180x zobrazená detailne / 180x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj slnečný 2izbový byt s úžitkovou výmerou 62m2. Slnečný byt sa nachádza na veľmi vyhľadávanej ulici Obrancov mieru v centre mesta Púchov na 2.poschodí.

Dispozícia:


Vstupná chodba, kuchyňa so špajzou, samostatné WC, kúpeľňa, obývačka a spálňa

O byte:


V byte sú vymenené plastové okná, inak je v pôvodnom stave, čo otvára možnosti novému majiteľovi prerobiť si ho úplne podľa svojho vlastného vkusu. Pre Vašu lepšiu predstavivosť sme pre Vás pripravili vizualizácie možnej rekonštrukcie. V prípade záujmu Vám vieme rekonštrukciu zabezpečiť.

Bytový dom:


Prešiel rozsiahlou rekonštrukciou: zateplenie, obnova spoločných priestorov, nový moderný výťah, vymenené stupačky, zateplenie pivníc

Lokalita:


Nachádzame sa vo výbornej lokalite, samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť a všetko potrebné v pešej dostupnosti ako materské škôlky, základné školy, detské ihriská, workoutové ihrisko, obchody, kaviarne, plaváreň, kúpalisko, banky, zastávky, nemocnica

Výhody:


Pre svoje NÍZKE mesačné náklady je byt ideálny pre jednotlivca alebo pre mladý pár ako prvé spoločné bývanie, ale BYT JE VHODNÝ aj NA INVESTÍCIU! /prenájom/.

Dodatočné informácie:


• k bytu prislúcha pivnica
• správca bytového domu je SBD
• byt nemá balkón
• upratovanie je zabezpečené firmou 1x týždenne

Tešíme sa na obhliadku s Vami!


V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha62 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky