Vkusný 2i BYT v žiadanej lokalite - Púchov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Mojmírova
50 m²
7
7
2
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
119.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17139x zobrazená v zozname / 1046x zobrazená detailne / 164x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka výhradne na predaj krásny 2i BYT s rozlohou 50m². Nachádza sa na 7. poschodí zateplenej bytovky na ulici Mojmírova v Púchove.

DISPOZÍCIA- byt pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne a toalety. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica umiestnená v suteréne bytového domu. Byt je CÍTIŤ NOVOTOU, nakoľko v ňom prebehla čerstvá ! EŠTE NEOBÝVANÁ ! kompletná rekonštrukcia (júl 2024) - elektroinštalácia, murované jadro, sanita, plávajúce podlahy, sádrové stierky, interiérové dvere s obložkami, vchodové dvere, svietidlá a podobne. Celý byt je orientovaný na západnú stranu, vďaka čomu je teplý a slnečný. Je kúpou voľný, takže sa viete nasťahovať prakticky ihneď.

BYTOVÝ DOM- je panelový, 7-poschodový. Prešiel kompletnou rekonštrukciou- zateplenie, výmena stúpačiek, rekonštrukcia strechy, úprava pivníc, schodíšť a spoločných priestorov, veľký výťah. Je v správe SBD Púchov. O upratovanie spoločných priestorov sa stará externá firma.

LOKALITA- byt sa nachádza v obľúbenej lokalite, len KÚSOK OD CENTRA mesta Púchov. Všetko v PEŠEJ dostupnosti - škola, škôlka, potraviny, Coop Jednota, rôzne reštaurácie, občerstvenia či kaviarne, rozličné obchody, mestský úrad, pošta, divadlo, ihriská, Lidl, plaváreň, športová hala, zimný štadión a veľa iného.

VÝHODY


- kompletná rekonštrukcia
- kúpou voľný
- vyhľadávaná lokalita


V cene je zahrnutá provízia RK, právny servis, poradenstvo v oblasti kúpi/predaja nehnuteľností, základný správny poplatok na katastri, prepis energií a hypotekárny servis.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte a kontaktujte nás :)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Orientáciazápadná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky