SLNEČNÝ - 3i 70 m2 + loggia - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Bazovského
70 m²
5
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
122.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3621x zobrazená v zozname / 674x zobrazená detailne / 674x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj 3 izbový byt o výmere 70 m² nachádzajúci sa na 5. poschodí vo vyhľadávanej lokalite na Ulici Bazovského v Trenčíne v mestskej časti Juh. K bytu prislúcha aj priestranná loggia o výmere 5 m², pivnica a 2x komora.
 

Technický stav:


Byt si prešiel čiastočnou rekonštrukciou ako podlahy, okná, jadro, vodo a elektro-inštalácia v okolí jadra, SDK stropy v obývacej izbe, ADLO bezpečnostné dvere a stupacie rozvody. Byt je vo veľmi zachovalom a čistom stave pripravený na bývanie bez nutnosti vysokej investície. Bytový dom prešiel kompletnou revitalizáciou vďaka čomu ponúka nový výťah, zateplenie s novou fasádou, novú strechu, bezbarariérový prístup a elektronického vrátnika.
 

Lokalita:


Nachádzame sa na sídlisku Juh v meste Trenčín, konkrétne na Ulici Bazovského. Priamo pod bytovým domom sa nachádza OC Južanka, MHD zastávka, Kraj potraviny, škola, škôlka a mnoho ďalšieho. Lokalita je obľúbená v časti Juh vďaka jej kombinácii množstva zelene, občianskej vybavenosti a rýchlej dostupnosti do centra mesta.
 

Odporúčanie makléra:


Pokiaľ hľadáte priestranný byt s dvoma komorami a samostatnou kuchyňou pripravený na okamžité bývanie na ideálnom poschodí a s peknými výhľadmi na zeleň, tak táto ponuka je priamo pre Vás. Veľkou výhodou je aj spomínaná občianska vybavenosť na dosah ruky a pomerne dobré parkovanie v okolí bytového domu.
 

Cena:€ 122.900,-


V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.: 0940 284 247

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Poschodie5
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Výťaháno
Zateplený objektáno

Vaše hodnotenie ponuky