Slnečný, priestranný staromestský byt s parkovaním, BA I

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Karadžičova
100 m²
6
4
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
385.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

457x zobrazená v zozname / 78x zobrazená detailne / 78x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj, tichý a slnečný staromestský byt s tromi izbami a samostatnou kuchyňou, v tesnej blízkosti historického centra mesta, s privátnym parkovaním na Karadžičovej ulici, Staré Mesto, BA I.

Priestranný a kompaktný staromestský byt s vysokými stropmi po staršej rekonštrukcii , má veľkolepú výmeru až 99,5 m2 a je situovaný na príjemnom 4.p./6.p. poschodí, s výhľadmi do zelene. Priebežný pohodlný byt s orientáciou na dve svetové strany s novými rozvodmi vody, s čiastočne vymenenými rozvodmi elektriny, plastovými oknami je situovaný v udržiavanom bytovom dome, s novými vstupnými priestormi, zasadený do zelene vysokých stromov, vnútorného parku či fontány.

Staromestský byt s priebežnou obývacou izbou prostredníctvom veľkých dvoj krídlových dverí je kompletne zariadený , s kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi jedálenským stolom a samostatnou komorou, krásne presvetlená obývacia izba vkusne zariadená dobovým nábytkom, sedacou súpravou, konferenčnými stolíkom, situovaná v centre bytu príjemne prepája dennú a nočnú časť bytu. Nočná časť bytu je tvorená hlavnou spálňou zariadenou s manželskou posteľou, šatníkovou skriňou s orientáciou do tichého vnútrobloku. Ďalšou priestrannou izbou s možnosťou prístupu z centrálnej chodby alebo ako grandiózne doplnenie priebežnej obývacej izby. Kúpeľňa vybavená rohovou vaňou, umývadlom a s plnohodnotným oknom. Samostatná toaleta s oknom.

Výborná poloha s fontánou pred dobre udržiavaným bytovým domom s krytom civilnej obrany. S unikátnym blokovým parkom s vysokými stromami a s privátnym parkovaním za elektrickou bránou, ponúka skvelé bývanie s vysokými stropmi na výbornej adrese v centre mesta. V susedstve atraktívnej Medickej záhrady, či detských ihrísk a malých námestí plných zelene, Lekárskej fakulty, reštaurácii či drobných – tematických kaviarničiek. Nákupných a rekreačných možností v neďalekých obchodných centrách NiVY a Centrál alebo pracovných možností v CBC.

Klasická architektúra, atraktívna poloha v Starom Meste s bezproblémovou dopravou, skvelým parkovaním a príjemné prostredie Vám zaručia nadštandardné bývanie v centre Bratislavy. Staré mesto, nabáda v každom ročnom období na niečo iné: čakajú Vás prechádzky historickým centrom, posedenia v štýlových reštauráciách a kaviarničkách, gastronomické zážitky slovenských i medzinárodných kulinárskych špecialít a nápojov, tiež vzácne muzeálne a galerijné expozície a návšteva divadla. Všetko v dostupnosti, pre Vás..

Privátne parkovanie v uzavretom dvore ako aj na ulici pri dome.

TOPPONUKA

TOPPONUKA


TOPPONUKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha100 m²
Úžitková plocha100 m²
Poschodie4
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky