Slnečný stavebný pozemok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Jasenica
1305 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
75.000,- €
57,47 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

824x zobrazená v zozname / 85x zobrazená detailne / 85x zobrazená detailne tento mesiac

TU Reality - Najväčšia Nefrenšízová Realitná kancelária na Slovensku, Vám ponúka na predaj Veľký slnečný pozemok s celkovou rozlohou 1305m2 v krásnej lokalite obci Jasenica, len 10km od mesta Považská Bystrica a zjazdu na diaľnicu. Pozemok má jedinečnú polohu na bývanie, ako aj príležitosť na investíciu. Pozemok sa dá zakúpiť len v celku, a potom si ho môže pripadne vlastník rozdeliť na polovicu.
Veľkou výhodou pozemku je jeho rozloha cca 37m x 30m a bezproblémový prístup z prístupovej cesty čo dáva veľký priestor na výstavbu rodinných domov. Inžinierske siete, ako elektrika a plyn sa nachádzajú v blízkosti pozemku, vodu treba vyvŕtať podľa umiestnenia stavby. Voda sa na pozemku nachádza v každej časti. Pozemok je lemovaný z prednej časti prístupovou cestou a z ostatných časti susediacimi pozemkami.
Tichá a bezpečná lokalita s krásnou prírodou v okolí zaručene spĺňa všetky požiadavky na vysnívané bývanie. Kto miluje cykloturistiku, či turistiku a chce si vychutnávať každý deň krásy hôr, tak toto je miesto práve pre Vás.

Ponúkame Vám profesionálny prístup a dlhoročné skúsenosti v realitách. Pre viac informácii o pozemku, ako aj kompletný právny servis a HÚ Vám poskytneme na call centrum alebo

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1305 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky