Rezervované ! Štartovací byt - NÁBREŽIE MLÁDEŽE / 3-izbový byt 64 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Nábrežie mládeže
64.19 m²
4
1/zvýšené prízemie
3
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
144.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18750x zobrazená v zozname / 1330x zobrazená detailne / 81x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne v ponuke REWIN Reality: Tento 3-izbový byt v jednej z najprestížnejších lokalít Nitry na Nábreží mládeže je pripravený na predaj a čaká len na vás!

Tento 64 m², 3-izbový byt splní všetky vaše požiadavky, ak hľadáte bývanie na prestížnej adrese s vynikajúcim prístupom do centra mesta a rýchlym napojením na okolité oblasti (do 10 min. na R1). Hoci sa svojou veľkosťou radí medzi menšie 3-izbové byty, vznikol inteligentnou prestavbou pôvodne priestranného 2-izbového bytu. Ak by ste preferovali dvojizbové usporiadanie, máte možnosť zriadiť si komfortný samostatný šatník, ktorý uspokojí potreby aj tých najnáročnejších. Tento byt je ideálny pre mladú začínajúcu rodinu, mladých profesionálov, starší pár alebo ako investičná nehnuteľnosť pre prenájom vďaka svojej atraktívnej polohe.

Chcete vidieť zvyšné fotografie? Pôdorys? Aké sú mesačné a ročné náklady? Zašlite mi mail a pošlem vám kompletné informácie k nehnuteľnosti vrátane 17+ fotiek.

Dispozícia


Byt začína bezpečnostnými vstupnými dverami značky Adlo, za ktorými sa nachádza priestranná vstupná chodba s dostatočným odkladacím priestorom. V centre bytu nájdete kúpeľňu vybavenú veľkou rohovou vaňou, sprchovacím kútom a prakticky umiestneným WC. Kuchyňa je orientovaná k zelenej zóne medzi bytovými domami, kde sa nachádza aj ihrisko - ideálne pre tých, ktorí chcú pripraviť jedlo a zároveň dohliadať na svoje deti. V byte sa ďalej nachádzajú veľká obývacia izba, spálňa a detská izba, ktorú môžete podľa potreby premeniť na priestranný šatník. Viac informácií o možnostiach vám rád poskytnem pri obhliadke.
Byt sa nachádza na prvom podlaží (zvýšené prízemie). Vďaka tomu, že nejde o rušnú oblasť, má táto poloha svoje výhody. Okolitá zeleň navyše v letných mesiacoch prirodzene chladí a zvyšuje komfort bývania bez potreby klimatizácie.

Rekonštrukcie


Byt prešiel rozsiahlymi rekonštrukciami v roku 2002, ktoré zahŕňali výmenu okien za plastové a kompletnú rekonštrukciu jadra (kúpeľne) vrátane elektroinštalácií. V roku 2003 bola inštalovaná nová kuchynská linka a vymenené interiérové dvere za drevené so sklom. Steny boli vystierkované a vymaľované. Parkety v izbách boli zrenovované.
Bytový dom bol zateplený v roku 2017, v rámci čoho boli vymenené aj vstupné dvere. Stúpačky boli vymenené v roku 2003.

Lokalita


Ako som už viackrát zdôraznil, táto lokalita patrí medzi najobľúbenejšie v meste, a to z jednoduchých dôvodov. Ponúka praktickú a rýchlu dostupnosť do centra mesta a kompletnú občiansku vybavenosť. Bývaním v tejto oblasti získavate nepreberné množstvo možností doslova "na pešo" – od rôznych gastronomických zariadení, športovísk a športových trás, cez vynovený park, kaviarne, úrady, ihriská priamo pri bytovom dome až po obchody a ďalšie služby. Je tiež dôležité zdôrazniť, že hoci sa lokalita nachádza v blízkosti centra mesta, stále patrí medzi tiché a málo hlučné oblasti. Plný potenciál tejto lokality oceníte až po nasťahovaní!

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel. č.:

Cena: 144 000 eur


Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju.
Zistite viac informácií u makléra.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha64.19 m²
Úžitková plocha64.19 m²
Poschodie1/zvýšené prízemie
Počet poschodí4
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusrezervované
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky