Stavebný pozemok 6, 2 m2 neďaleko jazier Dunajská -Nové Kašariská, 15 k

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
620 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
94.980,- €
153,19 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1010x zobrazená v zozname / 121x zobrazená detailne / 121x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka stavebný pozemok s výmerou 620 m2 v príjemnej lokalite v extraviláne obce Dunajská Lužná , neďaleko jazier Nové Košariská, 15 km od Bratislavy. Na stavebnom pozemku je podľa územného plánu možné postaviť rekreačný 1 podlažný obytný dom s obytný podkrovím alebo ustúpeným podlažím, so zastavanou plochou 100 m2. Pozemok je rovinatý, široký 20 m a je prístupný po spevnenej ceste. Na pozemok je dovedený verejný rozvod elektrickej energie. Na pozemku je možné vybudovať studňu s vysokokvalitnou vodou a kanalizáciou je možné odviesť do budúcej vlastnej žumpy alebo čističky odpadových vôd.
Okolie poskytuje výbornou kombináciu rekreácie a trvalého bývania pri známych rekreačných jazerách Nové Košariská pri veľkej obci s výbornou občianskou vybavenosťou – škola, škôlky, obchody a tiež v blízkom dosahu vlakovej stanice, prepájajúcej toto miesto s Bratislavou, mestom Šamorín /6 km/ a okresným mestom Dunajská Streda.
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku620 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky