Stavebný pozemok 922 m2 v obci Rohovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Rohovce
Ulica.: Rohovce
90 m²
922 m²
1
3
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Pozemky - bývanie
123.600,- €
134,06 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1106x zobrazená v zozname / 49x zobrazená detailne / 21x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS POZEMKU:


Realitná kancelária AXIS REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj atraktívny STAVEBNÝ POZEMOK o výmere 922 m² v malebnej obci Rohovce. Tento rovinatý pozemok sa nachádza v tichom prostredí, ideálnom pre milovníkov prírody a súkromia. Skrytý medzi záhradami rodinných domov, poskytuje maximálny komfort bývania mimo rušného mestského života. Na pozemku sú k dispozícii VŠETKY INŽINIERSKE SIETE – voda, kanalizácia, elektrina, plyn a vysokorýchlostný optický internet, čo zaručuje okamžitú pripravenosť na výstavbu.
Pre tých, ktorí potrebujú ešte väčší priestor, existuje MOŽNOSŤ DOKÚPENIA PRIĽAHLÉHO POZEMKU S RODINNÝM DOMOM. Tento pozemok ponúka jedinečnú príležitosť vytvoriť si vysnívané bývanie v tichom a pokojnom prostredí.

Výhody:


❶ VŠETKY INŽINIERSKE SIETE NA POZEMKU
❷ PROJEKT RODINNÉHO DOMU V CENE

❸ POKOJNÁ ULICA A SÚKROMIE


❹ MOŽNOSŤ DOKÚPENIA ĎALŠIEHO POZEMKU S RODINNÝM DOMOM

LOKALITA:


Obec Rohovce, ktorá sa nachádza v okrese Dunajská Streda, ponúka ideálnu kombináciu pokojného vidieckeho bývania s výbornou dostupnosťou do väčších miest. Len 30 km od Bratislavy a 17 km od Dunajskej Stredy, Rohovce predstavujú skvelé miesto pre tých, ktorí dochádzajú za prácou alebo službami, ale zároveň si chcú užívať pokoj a prírodu. Blízkosť miest poskytuje prístup k školám, obchodom, zdravotným službám a ďalším potrebným vybaveniam.
Rohovce sú ideálnou voľbou pre rodiny a tých, ktorí hľadajú bezpečné a príjemné bývanie v tichej lokalite. Obec má plnú občiansku vybavenosť vrátane školy, škôlky a obchodu. Milovníci prírody ocenia okolitú krajinu, ktorá je ideálna na prechádzky, cykloturistiku a relax pri miestnom jazere.
Ak hľadáte bývanie v pokojnom prostredí s výhodnou polohou a výbornou dostupnosťou do Bratislavy či Dunajskej Stredy, Rohovce sú pre Vás to pravé miesto.

/ STAVEBNÝ POZEMOK / PREDAJ / ROHOVCE / DUNAJSKÁ STREDA / KLIMATIZÁCIA / PROJEKT RODINNÉHO DOMU / POKOJNÁ LOKALITA / KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku922 m²
Zastavaná plocha107 m²
Celková rozloha107 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky