Stavebný pozemok v obci Turie pri Žiline

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Turie
972 m²
studňa
nie
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
53.900,- €
55,45 €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6058x zobrazená v zozname / 458x zobrazená detailne / 185x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj stavebný pozemok s rozlohou 972m² + podiel na prístupovej ceste. Nachádza sa v krásnej a tichej lokalite obce Turie, len 10 minút jazdy autom od okresného mesta Žilina. Pozemok ponúka skvelé možnosti pre výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chaty.

Nachádzajú sa na ňom dve drevené záhradné chatky postavené na betónovej platni, ktoré môžu slúžiť ako dočasné úložisko alebo miesto na relax. Prístup k pozemku je po asfaltovej štátnej ceste, pričom posledných 5 metrov je riešených podielovým vlastníctvom s ostatnými vlastníkmi.

Inžinierske siete sú v blízkosti: voda je riešiteľná studňou a odpad žumpou. Elektrickú energiu je možné pripojiť podľa vyhlásenia elektrární, ktoré plánujú výstavbu novej trafostanice v blízkosti pozemku.

Pozemok je obklopený menším lesným porastom, čo zaručuje úplné súkromie a pokojné prostredie, ideálne pre tých, ktorí hľadajú únik od ruchu mesta, no zároveň chcú mať výbornú dostupnosť do centra Žiliny.

Pre viac informácii ma kontaktujte.



Jakub Jaroš


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku972 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteblízko

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky