ŠTÝLOVÝ BYT V HISTORICKEJ BUDOVE S NÁDYCHOM UMENIA - ŠTIAVNICKÉ BANE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Štiavnické Bane
60 m²
2
1
po rekonštrukcii
nie
nie
predaj - 1-izbový byt
179.000,- € INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ
Ponúknite vlastnú cenu

1901x zobrazená v zozname / 101x zobrazená detailne / 101x zobrazená detailne tento mesiac

Máme pre Vás na predaj štýlový byt v historickej budove s nádychom umenia. Predáva sa aj so zariadením tak ako ho vidíte na fotkách a je voľný okamžite. Byt sa nachádza v historickej budove v bývalej rezbárskej škole z 18. storočia v Štiavnických Baniach. Byt je otočený na Východnú stranu s krásnym výhľadom na okolitú prírodu Štiavnických hôr.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, izby s kuchyňou, WC s kúpeľňou, nočná časť je umiestnená nad kuchyňou.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:


• rozloha bytu je 60 m2, 1/2 poschodí
• priestranná chodba, teda dostatok úložného priestoru
• menšia kuchynská linka
• murované jadro so spojenou dispozíciou
• plastové okná s výhľadom na Štiavnické Bane
• podlahové kúrenie, vlastný bojler na ohrev vody a kúrenie
• kompletne zariadený voľný ihneď
• energetický certifikát nie je k dispozícii
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:


Byt sa nachádza v zrekonštruovanej budove starej rezbárskej školy na Štiavnických Baniach. Na poschodie sa vychádza po zariadených chodbách z ktorých sála história. V byte nájdete všetko čo potrebujete. Je kompletne zariadený a predáva sa tak ako ho vidíte na fotkách. Je ihneď k dispozícii a môžete ho využívať na bývanie, alebo prenájom. Byt Vás očarí štýlom a vôňou histórie. V blízkosti budovy je pošta, reštaurácia, autobusová zastávka aj potraviny. Počas celého roka môžete chodiť plávať na jazerá, ktoré sú v blízkosti a to Evičkino, Vindšachtské a Bakomiho. Je tu veľa možností na turistiku, ale aj kultúrne vyžitie v blízkej Štiavnici. Dostupnosť do Banskej Štiavnice je približne 5 km. Ak máte chuť bývať, alebo prenajímať takúto historickú nehnuteľnosť, tak neváhajte a objednávajte sa na obhliadky s nami. Tešíme sa na Vás.


PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!


Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. , alebo . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT353ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Úžitková plocha60 m²
Počet poschodí2
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Vykurovanievlastné - elektrické
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky