Štýlový ZREKONŠTRUOVANÝ 3-izbový byt s KLIMATIZÁCIOU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Pečnianska
70 m²
12
1
3
po rekonštrukcii
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
209.500,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5837x zobrazená v zozname / 168x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/TB

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj ŠTÝLOVÝ KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 3-izbový byt s KLIMATIZÁCIOU v atraktívnej lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici PEČNIANSKA. Tento priestranný byt má celkovú výmeru 70,23 m2 (byt 68,43 m2, pivnica 1,80 m2). Nachádza sa na 1. poschodí v 12 poschodovom ZATEPLENOM a ÚPLNE OBNOVENOM bytovom dome s 2 VEĽKÝMI NOVÝMI VÝŤAHMI a BEZPEČNOSTNÝM KAMEROVÝM SYSTÉMOM pre maximálne pohodlie a bezpečnosť obyvateľov. Priamo pred domom sa nachádzajú veľké PARKOVISKÁ, ktoré zabezpečujú bezproblémové parkovanie. Byt je orientovaný do ulice so ZELEŇOU. Dispozícia: obývacia izba, spálňa, izba, kuchyňa, hala, šatník, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC a chodba.

Výhody:


❶ Kompletná rekonštrukcia
❷ Klimatizácia

❸ 2x veľký výťah


❹ Bezproblémové parkovanie pri dome
❺ Vynikajúca občianska vybavenosť

STAV BYTU:


Byt bol KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ vrátane rozvodov elektriny (2-tarifový a 3-fázový elektromer), plynu, vody, odpadu a dokonca aj vnútorných tepelných a zvukových izolácií, čo zaručuje pohodlné a energeticky efektívne bývanie. Byt vyniká výnimočnou kombináciou prvotriednych materiálov. Okrem spálne sú v ňom vysokokvalitné drevené podlahy (merbau, kempas, buk, dub a borovica) v kombinácii s dlažbou (v chodbe ručne vykladaná kamenná mozaika), keramické obklady, DREVENÉEUROOKNÁ s bezpečnostnými fóliami a trezorové bezpečnostné vchodové dvere. Príjemnú teplotu v byte počas letných dní zabezpečuje KLIMATIZÁCIA, ktorú je možné pohodlne ovládať aj prostredníctvom mobilného telefónu.
V obývacej izbe je vybudovaný elegantný sklenený policový systém. V tejto miestnosti a v hale sú tiež inštalované reproduktory domáceho kina, zabezpečujúce dokonalý zvukový zážitok. Byt je okrem jednej izby a haly (je možné ju zariadiť aj ako druhú, menšiu obývaciu izbu) kompletne zariadený, pričom ŠTÝLOVÁ SLOVENSKÁ KUCHYŇA s masívnym nábytkom a dreveným stropom je plne vybavená spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, plynová varná doska, elektrická rúra, automatická práčka a digestor). Dostatok úložného priestoru ponúka veľká vstavaná skriňa v spálni a praktický šatník.

Doplňujúce informácie o použitých materiáloch, technológiách a značkách elektrických spotrebičoch sú prehľadne dostupné vo virtuálnej prehliadke v zelených bodoch.

LOKALITA:


V blízkom okolí domu je VYNIKAJÚCA OBČIANSKA VYBAVENOSŤ, nakoľko 5 minút chôdzou sa nachádza veľké množstvo obchodných prevádzok. Sú tu reštaurácie, kaviarne, zmrzlinárne, potraviny MALINA, STARÝ OTEC a lekáreň. Blízko je aj materská a základná škola, zdravotné stredisko a tiež aj posilňovňa. Do obchodnej galérie VIENNA GATE oproti ktorej sa nachádza ŽELEZNIČNÁ STANICA PETRŽALKA cesta chôdzou trvá 8 minút. Neďaleko domu sú zastávky MHD. Cesta autom je ľahko dostupná na diaľničný obchvat, do AUPRAKU trvá 4 minúty a do CENTRA MESTA 8 minút. Len 700 metrov od domu sa nachádza futbalové ihrisko s bežeckou dráhou a 800 metrov je vzdialené LETNÉ KÚPALISKO MATADORKA, ktoré ponúka vynikajúcu možnosť oddychu a športu pri vode.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento štýlový byt osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás!

/ 3-IZBOVÝ BYT / PREDAJ / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / PEČNIANSKA ULICA / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / KLIMATIZÁCIA / VÝŤAH /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie1
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky