Super ponuka - príjemný rodinný dom pre viacčlennú rodinu s možnosťou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Vlčany
Ulica.: Somola
220 m²
1266 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

9307x zobrazená v zozname / 750x zobrazená detailne / 86x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj pekný rodinný dom v super stave . Nachádza sa na veľkom pozemku 1266m/2. Povodný stav umožňuje buducim kupujúcim ,aby si ho prerobili podľa svojích predstáv . Domček je ale obyvateľný aj v stave povodnom . Treba iba vymaľovať. Dispozične pozostáva :
Prízemie - kuchyňa so špajzkou, 2 izby, podschodisko ako úloźný priestor, garáž a vstup do zadnej časti domu , ktorá može slúžiť ako letná kuchynka . Momentálne sa tam nachádza bojler na ohrev teplej vody a kúrenia. Poschodie- 4 izby , kúpeľňa s wc a malá špajzka s výstupom na povalu. Jedna spálňa na poschodí má loggiu.
Dom bol skolaudovaný v roku 1970 a teda v tomto období aj daný do užívania. Kúrenie je ústredné plynové- radiátori. V garáži , ktorá je súčasťou domu je aj kotol na tuhé palivo . Podlahy sú všade betónové s PVC.
Domček je napojený na kanalizáciu , voda na pozemku je pitná-obecná a taktiež sa tu nachádza aj studňa na zavlažovanie pozemku . Zadná časť -záhrada je vhodná na pestovanie zeleniny , poprípade odpredanie nakoľko je prístup od ulice. Náklady na celý dom sú 178 eur mesačne .

Výhody a lokalita: -slnečný rožný pozemok


- možnosť rekonštrukcie podľa svojich predstáv
- blízkosť prírody , MHD
- pokojní a dobrí susedia
- KRÁSNA ZÁHRADA
- blízkosť miest ...Šaľa 15 km, Galanta 25km , Bratislava 80 km, Kolárovo 25 km

Odporúćam obhliadku tohto príjemného domčeka .



V cene sú započítané právne služby súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára.
V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1266 m²
Zastavaná plocha110 m²
Úžitková plocha220 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky