THE HOME︱ZUCKERMANDEL - Priestranný 3- izbový byt s výhľadom na Dunaj

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Žižkova
109.32 m²
8
2
3
áno - 1 auto
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.500,- €/mes. Energie:
450 € / mes
+450,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

800x zobrazená v zozname / 78x zobrazená detailne / 78x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária The Home ponúka na prenájom úžasný 3-izbový apartmán v projekte Zuckermandel na Žizkovej ulici. Byt sa nachádza na 2. poschodí budovy, s vyhľadávanou orientáciou na rieku a čiastočne na námestie. Celková plocha bytu je 96,32 m², doplnená priestrannou loggiou o rozlohe 35 m² a pivnicou o výmere 13 m². Byt je dobre udržiavaný a vo výbornom stave.

DISPOZÍCIA: predsieň, veľká kuchyňa spojená a jedálňou a obývacou izbou, hlavná spálňa so šatníkom, a druhá spálňa, ktorá môže slúžiť aj ako kancelária alebo ďalšia spálňa. Moderná kúpeľňa disponuje sprchovým kútom a WC je samostatné. Byt je vybavený kvalitnými domácimi spotrebičmi AEG a je plne zariadený elegantným nábytkom navrhnutým architektom. Okrem toho má klimatizáciu a dostatok úložného priestoru.

LOKLITA: Projekt Zuckermandel sa nachádza na vynikajúcej lokalite blízko promenády Starého Mesta, čo umožňuje jednoduchý prístup do centra mesta za pár minút. Tento výnimočný bytový komplex ponúka obyvateľom exkluzívnu adresu v Bratislave, s krásnym výhľadom a výbornými službami, vrátane reštaurácie, kaviarne, potravín, kaderníctva, atď.

CENA: Celková cena prenájmu je 2 350EUR/mesiac: 1 500EUR (byt), 150EUR (parkovanie - štandardná veľkosť), 250EUR (parkovanie - nadštandardná veľkosť), 450EUR (energie za byt, parkovanie a pivnicu). Prenájom parkovacích miest nie je povinný.

Byt je k dispozícii ihneď. Nenechajte si ujsť túto príležitosť žiť v krásne zariadenom byte na vysoko žiadanej adrese!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha144.32 m²
Úžitková plocha109.32 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky