TOP: 2i byt v Nových Zámkoch na predaj !

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: Námestie Gy. Széchényiho
61 m²
13
11
2
čiastočne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
79.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2929x zobrazená v zozname / 93x zobrazená detailne / 93x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt Nové Zámky, Námestie Gy. Széchényiho. Nachádza sa na 11. poschodí z 13, s tromi výťahmi, zrekonštruované pred 8 rokmi. Byt má výmeru 61 m2, orientovaný je na juhovýchod do parku za nákupným centrom Pod Perlou, čo zabezpečuje ticho od hlavnej cesty, spev vtáčikov z parku, pekné výhľady z loggie až do Maďarska a tiež na Malé Karpaty, ako i panorámu centra mesta Nové Zámky. Bytový dom je zateplený, udržiavaný, vchod aj výťahy fungujú na čip, čo prispieva k bezpečnosti občanov. Cez vchodové dvere vchádzame do chodby, kde vpravo sa nachádza samostatná spálňa, potom samostatné WC, ďalej vchod do kuchyne, z ktorej sa prechádza do kúpelne. Oproti vchodovým dverám je vchod do obývacej izby, odkiaľ je východ na 6 m loggiu. Byt je udržiavaný, prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plávajúce podlahy, výmena okien za plastové s funkčnými plastovými vonkajšími roletami, v spálni sa nachádza skriňa Rolldor, ktorá zostáva v byte. Pred bytom je chodba do dvoch bytov, uzamknutá kovovou mrežou, čo umožňuje odkladanie bicyklov, kočíkov na bezpečné miesto. V suteréne k bytu prináleží murovaná pivničná kopka na odkladanie. Výhody bytu - tiché miesto, dobrá poloha, v blízkosti NC Pod Perlou, zdravotné stredisko, lekáreň, kino, ZŠ, ľahká dostupnosť do centra mesta, k úradom, dostatok parkovacích miest, modernizovaný a udržiavaný vchod. Cena nehnuteľnosti je 79 900€ resp. dohoda a bližšie informácie k nehnuteľnosti vám ochotne poskytne maklér Dobré reality s.r.o. Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: , Viber, WhatsApp, email:

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha61 m²
Poschodie11
Počet poschodí13
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Internetiné
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky