TOP LOKALITA - 3i 72 m2 + loggia - Trenčín, Soblahovská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Soblahovská
72 m²
11
11
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
147.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1227x zobrazená v zozname / 128x zobrazená detailne / 128x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj 3 izbový byt o výmere 72 m² nachádzajúci sa na 11 poschodí vo veľmi obľúbenej lokalite na Ulici Soblahovská v Trenčíne. K bytu prislúcha aj loggia s krásnymi výhľadmi na okolie Trenčína a pivnica.

Technický stav:


Byt si prešiel dvoma fázami rekonštrukcie, počas ktorých sa prerábalo takmer všetko okrem kuchyne. Vďaka tomu byt disponuje novou vodo a elektroinštaláciou, plastovými oknami, podlahami, kúpeľňou, vstupnými dverami značky Sherlock, interiérovými dverami, SDK stropmi a stierkami v celom byte. V kuchyni je takisto dotiahnutá nová elektroinštalácia avšak nie je uzatvorený SDK strop z dôvodu prípravy pre novú kuchynskú linku. Počas rekonštrukcie sa menila aj dispozícia bytu počas ktorej sa zväčšila kúpeľňa a disponuje aj sprchovým kútom a aj vaňou. Bytový dom prešiel takisto revitalizáciou vďaka čomu ponúka dva nové výťahy, zateplenie s novou fasádou, novú strechu a elektronického vrátnika.

Lokalita:


Nachádzame sa vo veľmi obľúbenej lokalite na Ulici Soblahovská v meste Trenčín. Na skok od bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako školy a škôlky, obchody, služby rôzneho druhu, úrady, banky a mnoho ďalšieho. V okolí sa nachádza takisto aj dostatok zelene, parkovacích miest a detských ihrísk. Priamo pri bytovom dome sa nachádza aj zastávka MHD.

Odporúčanie makléra:


Pokiaľ hľadáte 3 izbový byt vo výbornej lokalite s krásnymi výhľadmi tak táto ponuka je priamo pre Vás. Veľkou výhodou je pešia dostupnosť ku kompletnej občianskej vybavenosti a takisto aj do centra mesta. Nedokončenie kuchynskej linky Vám umožňuje si spraviť kuchyňu podľa vlastných predstáv.

Cena:€ 147.900,-


V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Poschodie11
Počet poschodí11
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Zateplený objektáno

Vaše hodnotenie ponuky