TOPNadštandardný 3 izbový zariad. byt na prenájom v centre- Nové Zámky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
85 m²
4
3
3
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
750,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

86818x zobrazená v zozname / 1512x zobrazená detailne / 218x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom 3 izbový byt VOĽNÝ od 16. - 1.10.9.2024. ( podľa dohody)

Jedná sa o nadštandardný byt v bytovom dome v NOVOSTAVBE v centre mesta Nové Zámky. Byt spĺňa požiadavky i náročnejšieho klienta. Byt je kompletnej zariadený, Všetko je nové... kuchynská linka, nová kúpeľňa, nová maľovka - Tip-top na nasťahovanie.

Byt má priestrannú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou, spálňu a ešte 1 izbu. V kuchyni sú zabudované spotrebiče- varná platňa, el.rúra, odsávač pár, chladnička i myčka. V byte je aj vstavaná skriňa -Rolldor na chodbe a ešte jedna v spálni. V spálni zostáva aj manželská posteľ. Kúpeľňa je priestranná s vaňou a dvojumývadlom.

Byt má i klimatizáciu., bezpečnostné dvere. V obývacej izbe zostáva aj sedacia súprava a v kuchyni kuchynský stôl so stoličkami. Kuchyňa je so zariadením ( taniere, príbore, poháre, hrnce a pod...)

Balkón je orientovaný na juh.


V byte je zakázané fajčiť. Domáce zvieratá / pes mačka / nie sú povolené.

Volajte, ak máje chuť a túžbu bývať v perfektnom byte s dobrou možnosťou parkovania za domom s vyhradeným parkovaním a s výborným prístupom všade v širšom centre mesta.

Rozmýšľajte a rozhodujte sa rýchlo, nakoľko takýto byt sa len tak nezvykne prenajímať. Byt prenajmeme IBA kultivovaným ľuďom.

Volajte maklérovi aktívnemu v tomto okolí ...



Hodnotenie makléra. Výborný byt na okamžité nasťahovanie sa.

Viď kontakt na makléra Mikuláša Maczkó aktívneho v tejto lokalite.
_____________________________________

* Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, máme od r. 2007 máme viac ako 15 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte. u nás vybavíte všetko v súvislosti s kúpou tejto nehnuteľnosti na 1 mieste.

** Viac info telefonicky alebo mailom.

*** Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania.
**** Reality KONTAKT hľadá nehnuteľnosti pre našich klientov v mestách a obciach okolo Nových Zámkov, Komárna, Štúrova, Šurian, Nesvád, Kolárova.

Sme na novej ADRESE v Nových Zámkoch. GOGOĽOVA 21, bezbariérové prízemie - oproti Sociálnej poisťovni, vedľa Prvej stavebnej sporiteľne.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha85 m²
Úžitková plocha85 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky