Tradičná drevenica na okraji obce Čierny Balog

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Čierny Balog
130 m²
1279 m²
1
4
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Chata - Novostavba
197.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9352x zobrazená v zozname / 512x zobrazená detailne / 210x zobrazená detailne tento mesiac

Novostavba sa nachádza v doline Čierneho Hrona, v lone prekrásnej prírody stredného Slovenska, ktorému sa vraví aj “Brána Nízkych Tatier a Slovenského Rudohoria”. Je situovaná v okrajovej časti obce, na peknom slnečnom pozemku o výmere 1279m2.

Tradičná drevenica o zastavanej ploche 7x10m je postavená z masívnych drevených hranolov. Stavba je dvojpodlažná. Na prízemí je naplánovaná vstupná chodba, obývacia izba s krbom spojená s kuchyňou, terasa, samostatná izba, kúpeľňa s toaletou a technická miestnosť. Na poschodí sú naplánované dve priestranné izby, každá so svojou kúpeľňou a toaletou. Stavba sa predáva v štádiu dokončenia holodom. Bude vedená ako rekreačná chata, je napojená na elektrinu, vodovod a kanalizáciu.

Stavba je priamo napojená na verejnú príjazdovú cestu vo vlastníctve obce, je vhodná na trvalé bývanie, rekreáciu aj na krátkodobí prenájom.

Obec Čierny Balog poskytuje výbornú občiansku vybavenosť aj celoročné rekreačné vyžitie. V blízkosti sa nachádza vyhliadková veža Pustý vrch a Dobročský prales. Priamo v dedine je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním a osvetlením Urbanov vrch (skiciernybalog.sk), reštaurácia, Čiernohronská železnička (chz.sk), lesnícky skanzen (vydrovskadolina.sk) a veľké množstvo turistických a cykloturistických trás.

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1279 m²
Zastavaná plocha90 m²
Celková rozloha182 m²
Úžitková plocha130 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zdrevostavba
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Krbáno
Klimatizácianie
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky