Trojizbový zrekonštruovaný byt s úžitkovou plochou 70 m2 Bratislava –

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
70 m²
neuvedené
predaj - 3-izbový byt
231.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2689x zobrazená v zozname / 152x zobrazená detailne / 152x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúkajú príjemný 3 izbový byt s úžitkovou plochou 70 m2 v bratislavskej mestskej časti Petržalka , v blízkosti mosta SNP, na Ševčenkovej ulici v tichom zelenom prostredí, pritom vo výbornej dostupnosti MHD a centra mesta. Byt má praktickú dispozíciu so vstupnou halou a tromi samostatnými izbami a kuchyňou s príjemnou loggiou. Byt prešiel v roku 2018 kompletnou rekonštrukciou vrátane rozvodov elektriny Má novú kuchynskú linku s kvalitnými spotrebičmi, nové podlahy, vstavaný nábytok v chodbe a v spálni. Súčasťou bytu je pivničná kobka.
Dom je tiež zrekonštruovaný a udržiavaný. Je zateplený , má novú strechu a nové výťahy.
Okolie má výbornú občiansku vybavenosť, má výbornú dostupnosť na diaľničné prepojenia a obchvat. V blízkosti je základná aj stredná škola, materské školy, obchody aj reštaurácie. V blízkom okolí sú viaceré športové ihriská, ktoré slúžia na športové vyžitie obyvateľov.

Energetický certifikát nebol dodaný.


Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku70 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky