TU reality ponúka na predaj 5 - izbový rodinný dom 317 m² na pozemku 1

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rusovce
Lokalita.: Bratislava - Rusovce
317 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
199.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3285x zobrazená v zozname / 259x zobrazená detailne / 259x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúka na predaj 5 - izbový rodinný dom v obci Dunakiliti.

Dispozícia domu: hlavným vchodom sa vchádza do chodby, z ktorej sa dostávame do prechodnej jedálne, cez ňu do obývačky, do dvoch izieb, kúpeľne, samostatnej toalety a kuchyne, z kuchyne sa vieme dostať schodiskom na poschodie, kde je podkrovný úložný priestor – časť povaly, ďalej dve izby, jedna z nich má balkón, medzi nimi je hala, v ktorej je možné mať aj kuchyňu a kúpeľňa s toaletou – je možné využívať aj ako samostatný byt, pod schodiskom sú aj dvere vedúce von.

Dom má 27 rokov a posledná rekonštrukcia bola robená v r. 2018, nová strecha 2019.
Celková plocha pozemku je 1080 m², zastavaná plocha predstavuje 135 m², úžitková plocha je: 120 m² - 3 miestnosti v suteréne - vrátane garáže, 120 m² je plocha prízemia a 77 m² na poschodí.

Dom je napojený na elektrinu, plyn, momentálne na studňu s pitnou vodou, prepnutím ventilu sa dá napojiť na vodovod, v dome je aj klimatizácia. Kúriť je možné tuhým palivom, alebo plynom, voda sa ohrieva bojlerom.

Dole pod domom je priestranná garáž a ďaľšie dve veľké miestnosti, v tomto suteréne sa udržiava konštantná teplota 16 – 19 stupňov Celzia, čo v lete ochladzuje a v zime udržiava teplotu v dome, čím sa výrazne minimalizujú náklady na energie.

Okrem domu stojí na pozemku ešte jeden dom, napojený na elektrinu a vodu, má 70 m², momentálne využívaný ako sklad, no predtým sa v ňom bývalo a po rekonštrukcii sa dá opäť v ňom bývať, takisto ako dom, je to zdravá a suchá stavba.

Na pozemku žijú zdravé rodiace ovocné stromy: čerešňa, dve marhule, slivka, jablko hruška a orech.

Dom sa nachádza v tichej a príjemnej lokalite.



Dunakiliti alebo Kiliti je obec v Maďarsku v Rábsko-mošonsko-šopronskej župe v Mosonmagyaróvárskom obvode. Má rozlohu 3366 ha. Nachádza sa 29 km od centra Bratislavy (29 minút autom k prezidentskému palácu), V obci sa nachádza maďarská materská škola, ktorú navštevuje viacero slovenských detí, nakoľko v obci žije veľa slovensky hovoriacich obyvateľov, a preto je možné navštevovať škôlku a dohovoriť sa. Slovenská základná škola je najbližšia v Rusovciach a Jarovciach. V obci je tiež lekár, zubár a obchody. Toto všetko je možné využívať, ak máte tzv. pobytovú kartu – prechodný pobyt v obci.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo.


Energetický certifikát nebol predložený.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku317 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne