TU reality ponúka na predaj 8-izbový rodinný dom 408 m² v Šamoríne – č

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Šamorín
392 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom - Novostavba
398.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

33436x zobrazená v zozname / 1241x zobrazená detailne / 192x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúka na predaj 8-izbový rodinný dom 408 m² v Šamoríne – časť Mliečno, na pozemku 966 m².

Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a prístavbou, skolaudovaný bol v roku 2016.

Dispozícia domu: prízemie: 224 m²: 3 spálne, kúpeľňa s toaletou, dvoma umývadlami, vaňou, sprchovým kútom a bidetom, práčovňa, samostatná toaleta, technická miestnosť, špajza, priestranná obývačka, s rozlohou 78 m².

Podkrovie: 2 spálne , kúpeľňa s toaletou a vaňou, obývacia miestnosť prepojená s chodbou, nakoľko je tu voda aj odpad, máte možnosť dorobiť kuchyňu, balkón, povala.

Pivnica 44 m², terasa 70 m², záhrada 443 m².



Prosím pozrite si video: https://youtu.be/eU05Lx7qXr4 a 3D obhliadku: https://my.matterport.com/show/?m=A24vBduCX3a

Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú kanalizáciu, verejný vodovod, má aj studňu s pitnou vodou a možnosťou prepojenia na celý dom, optický internet, vlastnú anténu na tv a aj predprípravu na alarm.

Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi, na ohrev vody sú v dome dva elektrické bojlery.

Pozemok je zabezpečený elektrickou bránou s elektrickým vrátnikom, s možnosťou parkovania vo dvore pre 3 autá a pred domov pre ďalšie 2 autá.

Záhrada je orientovaná na juh, je na nej vysadená tráva a okrasné a ovocné dreviny. Na pozemku sa nachádza aj záhradný dom a je tu dostatok priestoru na dobudovanie bazéna, prípadne garáže.

Nakoľko je dom aj pozemok dostatočne veľký možno ho používať aj ako dvoj alebo viac generačný, prípadne ho prestaviť na samostatné bytové jednotky, penzión, materskú škôlku. Dom sa predáva zateplený avšak neomietnutý. V prípade záujmu možnosť dokončenia omietky podľa vlastného výberu nového majiteľa.

Mliečno je jednou z 5 častí Šamorína. Šamorín je mesto na južnom Slovensku ležiace v okrese Dunajská Streda v Trnavskom kraji. Oplýva kompletnou občianskou vybavenosťou, materské školy, základná škola, obchody, zdravotné stredisko. Autobus SAD, ktorého spoje chodia pravidelne a často, autom neďaleké napojenie na rýchlostnú cestu R7 zabezpečia, že sa nachádza 20 minút od hlavného mesta – Bratislavy. Ak by ste sa chceli vybrať napríklad do prírody, alebo k vode, neďaleko sa nachádza les a hrádza pri rieke Dunaj, alebo športové centrum X-Bionic.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo.


Energetický certifikát nebol predložený.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku392 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky