TU reality ponúka na predaj investičné pozemky – jeden o rozlohe 500 m

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Kalinkovo
500 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
75.000,- €
150,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1577x zobrazená v zozname / 94x zobrazená detailne / 94x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúka na predaj investičné pozemky – jeden o rozlohe 500 m² - v obci Kalinkovo.

Pozemky sa nachádzajú vo veľmi žiadanej lokalite, obec Kalinkovo sa nachádza 20 minút od centra Bratislavy, momentálne je už v okolí pozastavená výstavba, takže pozemok porastie v blízkej budúcnosti na cene.

Tieto investičné pozemky s vynikajúcim potenciálom sú ideálne pre investorov, ktorí hľadajú lukratívnu možnosť pre výstavbu rezidenčných nehnuteľností. Pozemky sú situované v atraktívnej lokalite s dobrou dostupnosťou a rastúcou hodnotou. Táto investícia je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí chcú dlhodobo zhodnotiť svoje finančné prostriedky v nehnuteľnostiach a tiež pre tých, ktorí si chcú za skvelú cenu zabezpečiť príjemné a pohodlné bývanie.

Momentálne prebiehajú schvaľovacím procesom pre vybudovanie infraštruktúry a inžinierskych sietí, spoluúčasť na vybudovaní potrebného bude cca 40-50€/ m², čiže cca 15 000€ - 20 000€ na pozemok. Právoplatne schválené všetko potrebné bude v januári budúceho roku. Nenechajte si ujsť príležitosť kúpiť ich teraz za aktuálnu cenu, aby Vám ostalo viac prostriedkov na vybudovanie vysnívaného bývania.

V obci Kalinkovo sa nachádza veľmi dobrá občianska vybavenosť: materská škola, základná škola, lekári, pohostinstvo, pošta, potraviny aj pracovné príležitosti. Susedí s obcou Dunajská Lužná a Hamuliakovo. Patrí do okresu Senec a nachádza sa 22 km od centra Bratislavy. Pri obci je les a povodie rieky Dunaj.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo. Energetický certifikát nebol predložený. Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky