Usadlosť vhodná na farmu alebo chov koní, na samote, s 15 ha pozemkom,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
160 m²
151140 m²
predaj - Rodinný dom
1.600.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

885x zobrazená v zozname / 95x zobrazená detailne / 95x zobrazená detailne tento mesiac

Na usadlosti s výmerou viac ako 15 ha sa nachádza obývateľný dom s dvomi samostatnými bytovými jednotkami. V roku 2017 v dome prebehla rekonštrukcia podláh, kúpeľní, kuchyne a bola realizovaná výmena rozvodov el., vody a kúrenia. Na pozemku sú postavené viaceré hospodárske budovy ako maštaľ, kurín, senník, slúžiaci aj na spracovanie krmív pre hospodárske zvieratá a ďalšie stavby. Nachádza sa tu aj kotolňa s kotlom na tuhé palivá, tri studne, žumpa a pivnica. Predávajú sa zastavané plochy a nádvoria o celkovej výmere 8 074 m2, ttp o výmere 5 015 m2, orná pôda 135 445 m2 a záhrady 2 065 m2. Vysadených je tu množstvo ovocných stromov, kríkov a vinič. Celý areál je v celosti, obdĺžnikového tvaru, bez priamych susedov, vedie k nemu asfaltová komunikácia, ktorá už ďalej nepokračuje. Koryto Malého Dunaja je do cca 2 km a poskytuje veľa možností na oddych, rybolov, vodné športy a turistiku.

Táto ponuka je vhodná pre záujemcov o chov koní, farmárčenie, pre niekoho, kto túži mať vlastný ranč, alebo ako investícia.

Obec Okoč je vzdialená od hraničného prechodu do Maďarska Medveďov - Vámoszabadi 20 km, od okresného mesta Dunajská Streda 20 km, Veľký Meder len 6 km, Galanta 40 km, Nitra a Trnava 70 km, Bratislava 70 km a cesta autom trvá cca 50 minút.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku151140 m²
Úžitková plocha160 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky